administ
Go
|
Wiadomo, że glifosat i GMO na 5*wio są lepsze/gorsze*(zdrowsze/chorsze*). * - niepotrzebne...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A wracając do głównego wątku dziś na śniadanie, choć to raczej pora obiadowa była, mieliśmy królicze wątróbki na gęsim smalcu oraz chińskie warzywa na patelnię. Do picia woda spod kiszonych ogórków. Polskich
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja omlet z dżemem na maśle...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasza młodzież jadła dzisiaj na obiad zapiekankę z plasterków kiełbasy (podsmażonych z cebulką), zasypanych "warzywami na patelnię" - lekko podgotowanymi) i obłożone z wierzchu plastrami sera. Lekko podpieczone w brytfannie w piekarniku. Im to smakowało. Ja z mężem nie przepadamy za zapiekankami, wolimy takie proste jedzenie (karkówka pieczona od wczoraj z buraczkami).
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
(karkówka pieczona od wczoraj z buraczkami). Zapomniałaś wyłączyć piekarnik?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Piekarnik z orkiestrą? Jakiej firmy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Jak tam Optymalni, zajadacie się żółtkami na boczku, które pływającą w maśle ? U mnie będzie kaszka kukurydziana z jagódkami i malinkami oraz jajka. Kluczowe pytanie, co oglądać podczas konsumpcji? Smerfy, czy może Domowe Przedszkole?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Smacznego. Tu tyle lat dostaję takie samo śniadanie! Nie powiem, abym się męczył przy jego zjadaniu, dlatego lepiej nic nie zmieniać.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Proponowałbym raczej Teresa Orlovski Band & corporation.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To ona branżę na dietetyczną zmieniła?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może być, bo tak się można zapatrzeć, że aż zapomnieć o jedzeniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, na głodno ciężko się skupić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze żeby "objaw poranny" nie zawodził...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, najlepiej jak zwodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wzwodzi. Objaw poranny zależy od... pory pobudki. Każdy facet ma naprzemienne erekcje i refrakcje, przez całą noc, trzeba się dobrze wstrzelić i już jest powód do dumy.
|
|
|
|
|
|
|
|