Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Nie posiadamy dywanów, wszystko można ładnie na szufelkę zebrać, jakby co
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Znaleźliby się
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po kafelkach mopem przelecieć - żaden problem, szczególnie w przedpokoju jak się ze spaceru w ciapę wraca.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie posiadamy dywanów, wszystko można ładnie na szufelkę zebrać, jakby co I znowu bigos.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale bez kapusty...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale przynajmniej jeszcze ciepły.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale nie gorący...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Takie przyjemne 36,6 st. C.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I wstępnie, leciutko nadtrawione.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jaka wspaniała oszczędność energii i można część na jutro zostawić.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Chyba już mi się bigosu odechciało. Dobrze, że go dokończyliśmy, zanim to przeczytałam...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Tylko Arya by się ucieszyła
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
"Wszystko się może zdarzyć"... tak że jeszcze nic straconego. Trzeba być dobrej myśli...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Wszystko się może zdarzyć"... tak że jeszcze nic straconego. Trzeba być dobrej myśli... Dobra myśl kreuje dobrą rzeczywistość...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dziś był taki ponury dzień, że choć na talerzu postanowiłam mieć słońce- 14 sadzonych żółtek, frytki z 3 ziemniaków i surówka z kiszonej kapusty rozświetliły nam dzień
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziś był taki ponury dzień, że choć na talerzu postanowiłam mieć słońce- 14 sadzonych żółtek, frytki z 3 ziemniaków i surówka z kiszonej kapusty rozświetliły nam dzień Na jutro mam w planie kiszoną kapustę i kostki mrożone z filetów z mintaja (panierowane, smażone na smalcu). I do tego parę ziemniaków z masłem albo raczej frytki. Parę lat już chyba mintaja nie mieliśmy.Rzadko ryby jemy, ale zdarza się...aby uzupełnić minerały metalami ciężkimi, np. rtęcią...
|
|
|
|
|
|
|
|