administ
Gość
|
Wiadomo, bo jak pod gardĹem stanie, to maĹo komfortowo...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Gorzej od zgagi...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Brak sĹĂłw...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jak czĹowiek przejedzony, to faktycznie ciÄĹźko dĹşwiÄk zrozumiaĹy wyartykuĹowaÄ...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Płeć:
wiadomości: 3981
|
Jak czĹowiek przejedzony, to faktycznie ciÄĹźko dĹşwiÄk zrozumiaĹy wyartykuĹowaÄ... Od razu mam przed oczami sceny z filmu "Wielkie Ĺźarcie" Psychika moĹźe siÄ
ĹÄ oglÄ
dajÄ
c
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Bobby
Gość
|
MoĹźna siÄ zatkaÄ... Lepiej siÄ zatkaÄ w porÄ niĹź.. klepnÄ
Ä kogoĹ po plecach gĹupotÄ.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Bobby
Gość
|
Lepiej bez jaj. Jajem moĹźna teĹź siÄ zatkaÄ.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Ale jajo jest magiczne bo ma taki magiczny ksztaĹt. (Ĺźeby przeszĹo przez ...)
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
Przez to nawet wojna wybuchĹa, czy jeĹÄ ze szpiczastej, czy bardziej okrÄ
gĹej strony...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
KiedyĹ mĂłwiono, Ĺźe Ĺatwiej siÄ obiera gotowane jajko, jak rozpoczyna siÄ chyba od mniej "szpiczastej" strony...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
No, ciekawe... Ale na co jest ta miedĹş?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
madre
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Przypomniala mi sie jajecznica, ktorej juz dawno nie robilem, a mianowicie "smietankowa", 1 szt calego jajka min 5 zoltek 50 gr masla 100 ml smietanki 36% Jak jajecznice sie robi to wiadomo. W tym wariancie jest wazne, zby nie mieszac tylko pozwolic jej sie sciac i jak bedzie juz prawie sztywna to spychamy lopatka, najlepiej silokonowa do ciasta, od siebie..
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
To jest piÄkne w jajecznicach, Ĺźe kaĹźda moĹźe byÄ inna na 365 dni roku.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|