administ
Go
|
Wiadomo, że pierwsza nie, bo na nią pięć set+ nie dają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Znam kilka osób z tego poletka. Wszystkie spełniają kryteria dochodowe. ( ). WSZYSTKIE!!! Kupa dziada, ale mnie to tam, gdzie kura jajko na swiat... Tylko za bęzynę dziś płaciłem 5,45. (BP) Od rzeczy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko za bęzynę dziś płaciłem 5,45. (BP) Za cały bak?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Black płacił 10x tyle.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otóż to!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znam kilka osób z tego poletka. Wszystkie spełniają kryteria dochodowe. ( ). WSZYSTKIE!!! Kupa dziada, ale mnie to tam, gdzie kura jajko na swiat... Tylko za bęzynę dziś płaciłem 5,45. (BP) Od rzeczy? W islamie 1, 33 total
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko za bęzynę dziś płaciłem 5,45. (BP)
Na Górnym Śląsku jeszcze po 5,05zł/l, a przed długim weekendem było jeszcze 4,79zł/l. Benzyna+ rozkręca się za Dobrej Zmiany w najlepsze - dla dobra sprawiedliwości społecznej oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zasadniczo LPG kosztuje 2zł, ale kto bogatemu zabroni palić olej napędowy, a nawet benzynę.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Black płacił 10x tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Zauważyłem na targu kolanka wieprzowe, nie jadłem tej części świnki, więc jedno kolanko było pieczone z żebereczkami. Póżniej zmierzając trochę w kierunku czegoś podobnego do Sokushinbutsu, tylko że nie mumia, a zamiana w posąg wapienny za życia - będzie ser żółty.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Kolanka" raczej do wywaru bardziej pasują niż do pieczenia, ale jak kto lubi pieczone, to czemu nie. Na trzeszczki trzeba uważać, bo można sobie krzywdę w uzębieniu zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Na wywar też przyjdzie czas, ale akurat żeberka się piekły, to się wrzuciło jedno kolanko.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Można, ale za mało ekonomiczne do pieczenia, bo dużo kości i więzadeł, a mało mięsa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A zgrabne chociaż te kolanka?
|
|