administ
Go
|
Teraz to mało prawdopodobne.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Zgadza się. Nie wiem jak oni to robią, ale teraz świńska skóra jest "czysta"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Golą i wypalają.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
Golą i wypalają. W takiej kolejności... (w link nie zaglądałam, słowo honoru ) Czy albo to albo to...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
I taka świńska... Teraz otworzyłam link...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na rozbiorze to już idzie robić, ale na uboju - ciężko.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Trzeba sobie wizualizować tych przy korycie+, to może trochę lżej idzie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Wstałem dziś o 5 rano, więc już cokolwiek zgłodniałem. Potreningowo wpadło takie śniadanko: -kotlet mielony -mała laska kaszanki -3 żółtka -smalec -keczup. Pycha!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
A u nas co niedzielę mamy to samo. Nawet w święta jest żółtkownica z boczkiem, czasami z plastrami kiełbasy...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fantastyczne śniadanko.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Koniecznie żółty ser, szczególnie po oleju, aby tłuszcz niewchłonięty w jelitach się zmydlił. To lepsze od laktulozy na zwięzłość...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|