administ
Gość
|
Teraz to maĹo prawdopodobne.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Zgadza siÄ. Nie wiem jak oni to robiÄ
, ale teraz ĹwiĹska skĂłra jest "czysta"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
GolÄ
i wypalajÄ
.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
GolÄ
i wypalajÄ
. W takiej kolejnoĹci... (w link nie zaglÄ
daĹam, sĹowo honoru ) Czy albo to albo to...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
I taka ĹwiĹska... Teraz otworzyĹam link...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
OgĂłlnie, to ciÄĹźka robota.  Mnie tam mĂłwili, Ĺźe ci na szlachtowaniu powinni siÄ zmieniaÄ co kilka tygodni, bo to za krwawa robota, ale z drugiej strony - lepiej fachowo dĹşgaÄ w serce, czy podrzynaÄ gardĹo niĹź mÄczyÄ zwierzÄ niepotrzebnie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Na rozbiorze to juĹź idzie robiÄ, ale na uboju - ciÄĹźko.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Trzeba sobie wizualizowaÄ tych przy korycie+, to moĹźe trochÄ lĹźej idzie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
WstaĹem dziĹ o 5 rano, wiÄc juĹź cokolwiek zgĹodniaĹem. Potreningowo wpadĹo takie Ĺniadanko: -kotlet mielony -maĹa laska kaszanki -3 şóĹtka -smalec -keczup. Pycha!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
A u nas co niedzielÄ mamy to samo. Nawet w ĹwiÄta jest şóĹtkownica z boczkiem, czasami z plastrami kieĹbasy...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Fantastyczne Ĺniadanko.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Koniecznie şóĹty ser, szczegĂłlnie po oleju, aby tĹuszcz niewchĹoniÄty w jelitach siÄ zmydliĹ.  To lepsze od laktulozy na zwiÄzĹoĹÄ... Â
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|