Gavroche
|
Kanapki z pasztetu i sera żółtego oraz papryki, do tego majonez i keczup. Na deser dwie krówki ciągutki (ciężko je dostać ostatnio). Muszę jeść słodkie, bo inaczej tracę apetyt, aż do lekkiej anoreksji.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Papieros pomoze do sniadanka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kupiłem worek mandarynek, które okazały się nieobieralne i niesmaczne. Zrobiłem więc mandarynkową babkę piaskową, zwykły wysokowęglowodanowy placek dla dziewczyn. Na śniadanko potreningowo wsunąłem 5 sadzonych na plasterkach salami żółtek na maśle i z masłem, plaster pasztetu i kawałek rzeczonego ciasta mandarynkowego z plastrem masła. Uch!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tania, zdrowa, super zbilansowana i wszystkomająca strawa: -jajecznica na maśle -z serem żółtym -laska kaszanki -szklanka wody z cytryną. Tak to se można żyć w tej kwarantannie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Jajka wróciły do łask? Kaszanka z żółtkami, albo żółtka z kaszanką to doskonałe potrawy. Zawsze lubię do kaszanki dodać też serka żółtego, żeby się stopił na patelni i jakiegoś kiszonego ogórka, albo kapustę wsunąć do smaku
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No próbuję, ale nie ma tej werwy w jedzeniu jaj jak kiedyś.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Mi też się czasem nudzą, a ostatnio pasztetowa i salceson to faworyci u mnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U mnie śmietanka 36% Piątnica z miodem. Jem po 2-3 kubki dziennie od paru dni.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Piatnica do dupy, ma metaliczny posmak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Na lubie nie ma rady
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Potreningowo i pospacerowo: -twaróg 250g -śmietanka 200ml -4 żółtka -16g cukru waniliowego. K....a, jakie monotonne jedzenie na tym ŻO. W kółko to samo.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
$łownik utrzymuje że k....a to klęska.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Potreningowo i pospacerowo: -twaróg 250g -śmietanka 200ml -4 żółtka -16g cukru waniliowego. K....a, jakie monotonne jedzenie na tym ŻO. W kółko to samo. Ło matko A od kiedy jesteś na ŻO?
|
|
|
|
|
|
|
|