Gavroche
|
Trochę spóźnione śniadanie, bo zajętość była. I to tak na chybcika, bo zara na spacer. Wziąłem 4 żółtka z gotowanych jaj, spory płat tłuścinki wieprzowej z rosołu oraz ze 150 ml Sprite z lodówy. Zbilansowane?
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Trochę spóźnione śniadanie, bo zajętość była. I to tak na chybcika, bo zara na spacer. Wziąłem 4 żółtka z gotowanych jaj, spory płat tłuścinki wieprzowej z rosołu oraz ze 150 ml Sprite z lodówy. Zbilansowane? Bardzo oryginalne śniadanie Ja dzisiaj miałem fileta z kaczki, śmietankę 30 volt i Knoppersa
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Galopujący stan zapalny, rozszczelnienie jelit i pomieszanie zmysłów od takich kompozycji. Przyjdzie Adaś we wtorek to może coś więcej powie...
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Dopiero we wtorek? Czekam z niecierpliwością w takim razie
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj rozmroziłem mięso na bitki wieprzowe, ale dzieciaki wolały kiełbaski. No to dziś na śniadanie bitki i jaja sadzone, jakaś ćwikła ze Świąt została i wiadomo - keczup.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U mnie tradycyjna jajecznica - nie narzekam, bo nie robię.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja mam przeróżne jajcarskie wariacje, więc się nie nudzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, musi być jajcarsko.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Klasyczna elegancja to jak na grzybobraniu - jaja na twardo ze szczyptą soli. A tłustym i/lub tłustym mięchem dożreć przy okazji, a nie bo słońce wstało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mamusia dobrze karmi, to korzystam, i zmywać nie trzeba nawet. Na śniadanko poszła smażona wątróbka z jabłkiem i cebulką, mizeria z ogórków z koperkiem i truskawki ze śmietaną na deser. No i jest telewizor, którego w domu brak, to leżę sobie odłogiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Truskawki z cebulka, pyszota
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A truskawki świeże, czy mrożone? Świeże, przecież już połowa maja.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26758
|
Truskawki z cebulka, pyszota I z ketchupem naturalnie!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
... No i jest telewizor, którego w domu brak, to leżę sobie odłogiem. ... Lepiej nie patrz bo Cię przekabacą i będziesz przekabacony.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
... No i jest telewizor, którego w domu brak, to leżę sobie odłogiem. ... Lepiej nie patrz bo Cię przekabacą i będziesz przekabacony.
|
|
|
|
|
|
|
|