Blackend
|
U nas były kluseczki serowe, bo dziecko chciało, a ja się podłączyłem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Z cynamonem na slodko, z maślaną polewką - cymes - nie mylić z marchewką!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja jakaś tylko dwu tematyczna jestem. Albo jaja na słoninie albo twróg ze śmetaną, cebulą i czubrycą zieloną. I tak jadę od pól roku.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozumiem, trudno tak same wino pić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Na smalcu ze skwarkami jeszcze lepsze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za rzadko spotykam mózg, żeby tak ze wszystkim jeść.
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
U mnie móżdżek był akurat na kolację, ale z kaszanką. Też spoko! Jak jest w mięsnym, to od razu biorę większą porcję i mrożę na zapas
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cheeseburgery bez pieczywa, czyli kotlet wołowy z plastrem sera na smalcu, razy trzy, do tego keczup i majonez, a na deser kisiel z masłem, dwadzieścia gramów węglowodanów na porcję.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki, zgapiałem od najlepszych. Dzisiaj przegląd lodówki, bo zaraz na zakupy trzeba. Poszła jajecznica na maśle z serem, grzybami i cebulką, ze 150ml kwaśnej śmietany, kawałek pasztetowej i kilka plastrów salami z ogórkiem kiszonym. Niezły miszmasz, ale smaczne to i pożywne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Knajpiane śniadanie, bom w trasie, na szczęście sklepów zoo koronaświrus nie dotyka, więc mam co robić. Jajecznica na maśle z 3 jaj, laska kaszanki na smalcu ze skwarkami, placek ziemniaczany, chyba na oleju i woda z gazem i miętą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Super bussiness ten koronaświrus! A tera drugie koszenie kasiorki z lockdownu będzie! Nie sądzę, aby Vaterusz Zmorawiecki był aż tak naiwny - pewnie wykonuje "cudze" polecenia, aby do reszty zgnoić Polskę. "Kwarantanna narodowa" się to ponoć nazywa! PRZESTĘPCY I TYLE.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|