|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Potreningowe śniadanko: -masło -jajka -twaróg -pasztet -ogórek kiszony -kwaśna śmietana -majonez. Wszystko w formie takiej wyglądającej jak guano sałatki. Pycha.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Niczego nie trenuję. Zadawalam się żółtkami z masłem i pół łyżeczki powideł śliwkowych.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ŻO to również doskonała dieta dla anorektyczek.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Litości! Wagę mam książkową.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chciałem powiedzieć, że tak mało się je. Na tyle ŻO mi tłumi apetyt, że muszę pilnować i zjadać tych 100g cukru, bo on z kolei wyraźnie podkręca łaknienie. Ale nawet jak jem do syta, to porcje, w porównaniu z korytkiem czy Ww, są maleńkie.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Chciałem powiedzieć, że tak mało się je. Na tyle ŻO mi tłumi apetyt, że muszę pilnować i zjadać tych 100g cukru, bo on z kolei wyraźnie podkręca łaknienie. Ale nawet jak jem do syta, to porcje, w porównaniu z korytkiem czy Ww, są maleńkie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niczego nie trenuję. Zadawalam się żółtkami z masłem i pół łyżeczki powideł śliwkowych. Taktyka Po takim sniadnku to nawet obżarstwo nie przyjdzie do głowy
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Największa zaleta - żołądek pusty, a człek nażarty, jakby z 5kg kapuchy kwaszonej zjadł na 5*wio!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Laska kaszanki, dwa jaja sadzone, dwa plastry sera żółtego, keczup, majonez i dwie krówki (kruche) na deser.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
wszystko zblendowane?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A nie lepiej w płuco maryśkę wciągać? A nie zaś jakim narkotycznym tłuszczem się katować...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jakby co, to w szwajcu leżą te pety maryśkowe w sklepach pod nazwą bodaj "artur" po niecałe 20 fr. ale jakoś specjalnego zainteresowania nie zauważyłem. Jakby co to mnie kompletnie temat nie rusza i aby nie było, że ćmię maryśkę, bo nie ćmię choć bym bez problemu mógł.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A nie lepiej w płuco maryśkę wciągać? A nie zaś jakim narkotycznym tłuszczem się katować... Inne działanie zupełnie, a poza tym swoje już wypaliłem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Rozumiem, nie krytykuję...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śniadanie w trasie; jaja sadzone, paski bekonu i frytki posypane żółtym serem. Namieszane, wiem, Bóg mnie skaże, ale chociaż bez glutenu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|