Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Dzisiaj podsmażyłem pokruszony twaróg na maśle, aż do ciągliwości, wbiłem w to jaja i mieszałem dobrze. Posypałem jakąś bułgarską, lekko słodką przyprawą, całość smakuje jak kluski leniwe, fajna sprawa. [/quoteTeż tak zrobię. Dodam szczypiorku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Smaczne, wartościowe i tanie, choć twaróg, to już chyba nie jest taki tani... Zresztą wydaje mi się, że wszystko drożeje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śniadanie z szuflady biurka: -kabanoski 95g -śmietanka 250ml -batonik z suszonych jabłek i truskawek, 15g węgli. Bardzo trudno stosować ŻO w harcerskich warunkach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po wysiłku trawienie jest zaburzone, ale potem może nie być czasu zjeść... W takich razach niezawodna jest śmietanka, lekka i kaloryczna. -250ml trzydziestki + powoli ssana krówka robią robotę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Boczek się piecze i jeszcze jakieś chudsze ochłapy, to za godzinkę pójdą na śniadanie z musztardką.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kromki domowego pasztetu wieprzowo-drobiowego, pomazane majonezem i z plastrami dobrze posolonej cebuli. Pycha.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Wiadomo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No jest, nie lubię zionąć, ale z nikim się na razie nie spotykam...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przynajmniej żona może być spokojna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tak, zabezpieczenie antyflirtowe silne.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przynajmniej żona może być spokojna. A jak luba z nieprawego łoża ma katar, to też?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Smacznego
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Że z glutem, to już niezdatna?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dzisiaj na śniadanie "Włoskie sery" które wczoraj kupiłem na bazarku. Aż trzy gatunki udało mi sie wysmakować. Topiony z orzechami - rewelacja A więc po małym kawałku z każdego - oliwka do przełamania smaku. Oczywiście z żółtkownica z pięciu na masełku, i 100 gr soku warzywnego, który10 gr węgla pali na setkę... Organizm podpowiada - sniadania 300 gramowe najlepiej przyswaja... Złote proporcje ustalone przez "Doktora w oparciu o najlepsze produkty spożywcze dla człowieka... Po prostu genialne, po tylu latach śniadania tak cieszą, jak na początku DO. Nawet "ponad wszystko" przy tym wysiada...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trzeba się cieszyć póki można, bo ta Jachira zakaże chowu krów, świń, kur i wszystkiego odzwierzęcego do jedzenia. Tylko jedynie słuszna dieta 5*wio będzie jedynie słuszna...
|
|
|
|
|
|
|
|