Blackend
|
Ser "MĂłj Ulubiony" plus Ĺmietana plus trochÄ dĹźemu. RosoĹek na koĹci ze Ĺwinki siÄ gotuje. Ja sobie na gĹoda lubiÄ podobne kanapki zrobiÄ: plaster twarogu, na to plaster masĹa i na gĂłrÄ odrobinÄ dĹźemu do smaku. Proporcja? Nie mam zielonego pojÄcia.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
|
Musze sprĂłbowaÄ .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ja na gĹoda (zachciewajka emocjonalna), maseĹko plus dwie suzsone ciemne morele. maseĹko morelowe, pycha. BiaĹkiem juz nie dojadam...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Proporcja? Nie mam zielonego pojÄcia. Â Nie ma to jak ĹťO - byle do syta, ale z umiarem...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale niektĂłrych moĹźe poczÄ
tkowo zemdliÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A u nas biszkopt z 30 şóĹtek i odrobiny mÄ
ki, z masĹem i dĹźemem, dla mnie jeszcze szklana Ĺmietanki do tego. Nikogo nie mdli raczej.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
|
Ja dziĹ poczuĹem mus na smalucha , cebule , kieĹbe patelkÄ i ĹşrĂłdĹo ciepĹa plus trochÄ musztardy. Nastawie "rosoĹek" bo wczorajszego juĹź nie ma a w takim okresie jesienno-zimowym czuje sie bardzo dobrze po takich wywarach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I ja lubiÄ piÄ ciepĹe wywary w zimnej porze roku.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Gość
|
A u mnie z racji duĹźej sezonowej dostÄpnoĹci ryb, na Ĺniadanie, obiad i kolacjÄ ryby i kapusta z grzybami i po grecku i karp smaĹźony nie mogĹem siÄ oprzeÄ choÄ moja siostra odziedziczyĹa po matce przyrzÄ
dzanie karpia i robi najlepszego i zawsze czekam na ten jeden dzieĹ w roku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
WykaĹczanie resztek poĹwiÄ
tecznych: -pieczyste -jaja gotowane -salatka warzywna i ÄwikĹa -Ĺmietanka do popicia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgodne z wideĹkami dla ĹťO.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
DziÄki, ale jeszcze lizaka zjadĹem, pogubiÄ siÄ moĹźna, stresujÄ
ca ta dieta...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No wĹaĹnie, caĹe Ĺźycie tylko liczyÄ i liczyÄ, i liczyÄ, jakby nie moĹźna byĹo normalnie zjeĹÄ wg zapotrzebowania i ochoty...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|