Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Robie bardzo podobnie z ta roznica, ze nie miksuje. Wowczas mam pewnego rodzaju paprykarz, leczo, ktore zastepuje kazda surowke. Mozna tez zalac jakim dobrym wywarem kolagenowym i jest swietna zupa rozgrzewajaca!!!!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Pan Nemer podaĹ u mnie ( w tym wÄ
tku - patrz komentarze) przepis na ajwar , zapraszem
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
...moĹźna i spirytusem zalaÄ... Nooooo. to bedzie goralska zupa!!!! Tylko skad wziac spirytus?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
A tego to ja juĹź ni wim...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Warto zrobiÄ w domu, choÄby po to by nie byĹo z puszki? Pracy nie jest wiele, bo czasochĹonne to tu jest czekanie na odparowanie wody z warzyw.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Cala przyjemnosc polega wlasnie na tym aby stac w kuchni i zrobic wszystko samemu od podstaw....bez zdbednych dodatkow
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Harissa jest akurat bez konserwantow, to stara przyprawa z dalekiego wschodu
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|