Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Prady PS - HELP !!! (Przeczytany 44695 razy)
|
Krystyna
Jr. Member
|
przepraszam, znowu mi uciekĹ post.Suchoty leczono ĹmietanÄ
, masĹem, jajami.Wrzody ĹźoĹÄ
dka leczono tĹustÄ
sĹodkÄ
ĹmietanÄ
. Jak zaczÄĹam czytaÄ ksiÄ
Ĺźki o Ĺźywieniu optymalnym zaczÄĹam sobie przypominaÄ Ĺźe kiedyĹ leczenie chorĂłb wspomagano odpowiednim Ĺźywieniem.Dopiero te ksiÄ
Ĺźki pozwoliĹy mi zrozumieÄ Ĺźe nasze zdrowie zaleĹźy od naszego odĹźywiania. Dzisiaj medycyna daleko odeszĹa od natury. Wiem Ĺźe czÄsto ratuje Ĺźycie, ale widzi tylko chory organ, a nie widzi czĹowieka. Pozdrawiam Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Pani Krystyno,-moze zachowala pani "recepty-przepisy babuni"-chetnie bysmy tu na forum z nich skorzystali! Hana
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Gość
|
z caĹÄ
pewnoĹciÄ
nie jest i raczej nie bÄdzie dla mnie autorytetem w dziedzinie etyki i deontologii lekarskiej. ChciaĹoby siÄ napisaÄ: NA SZCZÄĹCIE
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
|
Pani Hano niewiele tych przepisĂłw siÄ zachowaĹo. Postaram sie przeliczyÄ je i umieĹciÄ na forum. Pozdrawiam Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Ja osobiscie bylabym zainteresowana "przepisami babuni". Kiedys zbieranie "starych przepisow"--bylo moim hobby. Teraz troche zaniedbalam to zainteresowanie (brak czasu)- ale stare przepisy kulinarne, recepty na przeziebienie i domowe sposoby na rozne dolegliwosci dalej mnie interesuja, jak rowniez domowe kosmetyki i wszystko co jest bliskie naturze. Jezeli pani cos "wyszuka" to prosze umiescic na forum. Hana
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|