Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Prady PS - HELP !!! (Przeczytany 44682 razy)
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
przepraszam, znowu mi uciekł post.Suchoty leczono śmietaną, masłem, jajami.Wrzody żołądka leczono tłustą słodką śmietaną. Jak zaczęłam czytać książki o żywieniu optymalnym zaczęłam sobie przypominać że kiedyś leczenie chorób wspomagano odpowiednim żywieniem.Dopiero te książki pozwoliły mi zrozumieć że nasze zdrowie zależy od naszego odżywiania. Dzisiaj medycyna daleko odeszła od natury. Wiem że często ratuje życie, ale widzi tylko chory organ, a nie widzi człowieka. Pozdrawiam Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Pani Krystyno,-moze zachowala pani "recepty-przepisy babuni"-chetnie bysmy tu na forum z nich skorzystali! Hana
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Go
|
z całą pewnością nie jest i raczej nie będzie dla mnie autorytetem w dziedzinie etyki i deontologii lekarskiej. Chciałoby się napisać: NA SZCZĘŚCIE
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Pani Hano niewiele tych przepisów się zachowało. Postaram sie przeliczyć je i umieścić na forum. Pozdrawiam Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Ja osobiscie bylabym zainteresowana "przepisami babuni". Kiedys zbieranie "starych przepisow"--bylo moim hobby. Teraz troche zaniedbalam to zainteresowanie (brak czasu)- ale stare przepisy kulinarne, recepty na przeziebienie i domowe sposoby na rozne dolegliwosci dalej mnie interesuja, jak rowniez domowe kosmetyki i wszystko co jest bliskie naturze. Jezeli pani cos "wyszuka" to prosze umiescic na forum. Hana
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|