Autor
|
Wtek: SZACUNEK DLA DRA KWAŚNIEWSKIEGO I PRZEKAZANEJ WIEDZY (Przeczytany 35848 razy)
|
Radzio
Go
|
A można o tym "IF" dopytać, ale tak samodzielnie, znaczy z własnej głowy? Zastanawia mnie ten przedział czasowy: co 12-18h.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Panowie @Zyon, bądź @Gawroche, bo nie doprecyzowałem powyższego pytania.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A o co tu pytać? Porządne śniadanie, porządna kolacja i po sprawie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Porządek jest taki, na przykład, 10-ta początek celebrowania, a 11-ta porządne śniadanie zakończone. Teraz 17-a zaś obrządek godny celebrytów, a 18-ta równie porządna kolacja zakończona. Nie ma jak upchnąć tych 7-17h w widłach 8-12h znanym mi sposobem, widzę , że to przykład pożera IF. Dobrze by było wiedzieć co się żre, nadal dla przykładu i stąd pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A o co tu pytać? Porządne śniadanie, porządna kolacja i po sprawie... No wlasnie jakos tak. W ramach cwiczen zadnych posilkow skorelowanych czasowo z treningiem, typu przed i po treningowo. To b z d u r y
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
@Zyon, IF Ty jeszcze możesz własnymi słowy?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdyby nie "bryzganie" wyszłoby, że poszczę, będąc na ścisłym dnie we dnie. W nocy, nie wiem, śpię. Kociołek, dzięki Ci Zyon za pośredniczenie i nie wysyłanie mnie po jakich kątach, a jedynie na strony zacnego wszak Forum, choć w piśmie- Twoim, niewiele wskórałem. Ale co tam, za sukcesem warto biegać ... ho, ho, ho, ... a nawet jeszcze dłużej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|