forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-22, 22:24:48

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.
669713 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  PS DO MOICH KULINARI
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 [2] 3 4 Do dou Drukuj
Autor Wtek: PS DO MOICH KULINARI  (Przeczytany 43603 razy)
kristan
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #20 : 2014-10-12, 16:12:46 »

Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny,  to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu.
Nie mnie dyskutować z tak doborowym towarzystwem Cool
- wiem swoje - adie Smile
Zapisane
Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #21 : 2014-10-12, 16:13:57 »

A mądrzy uczą się na cudzych błędach... Very Happy

Mądrzy, mądrzy ..., znam?
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #22 : 2014-10-12, 16:19:21 »

A mądrzy uczą się na cudzych błędach... Very Happy

Mądrzy, mądrzy ..., znam?
Nie, bo skąd?
Ty na innym levelu biegasz Very Happy
Zapisane
Maniek
Jr. Member
**
wiadomoci: 4136


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #23 : 2014-10-12, 16:20:36 »

Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek... - wiem swoje - adie Smile

"- Żadnych wywarów na kościach i mięsie - powtarzam pacjentom. - A na czym? - pytają. - A na wodzie - odpowiadam - mówi ze śmiechem dr Myłek.

I argumentuje: - Przecież w zupie najcenniejsze są witaminy i minerały z warzyw. A z kości i mięsa do bulionu trafiają hormony wzrostu, antybiotyki i inne szkodliwe substancje, którymi faszerowano zwierzęta w przemysłowych hodowlach. Dlatego jeśli ktoś chce przygotować rosół to tylko z babcinego drobiu lub z gospodarstwa ekologicznego. " - światowej sławy dr Myłek  Shocked

kristan, powoli brniesz w ślepą uliczkę...
Zapisane
kristan
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #24 : 2014-10-12, 16:22:09 »

Mówimy o niebie , czy chlebie????
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #25 : 2014-10-12, 16:22:52 »

Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny,  to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu.
Nie mnie dyskutować z tak doborowym towarzystwem Cool
 - wiem swoje - adie Smile
Czyli homeopatia działa! Wink
Zapisane
administ
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #26 : 2014-10-12, 16:27:56 »

Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny,  to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu.

Brudzą jak połączeni.  Cool
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #27 : 2014-10-12, 16:30:29 »

Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny,  to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu.

Brudzą jak połączeni.  Cool

Fajny kalambur Very Happy
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #28 : 2014-10-12, 16:51:47 »

Bo jak słusznie adaśko zauważył: "na chlebie też proporcja wyjdzie" i trudno z tym dyskutować, bo tak jest w istocie!  Very Happy
I do tego cytując Renię: "na każdym spotkaniu "opty"-malnych jest chleb"...   Wink
Adasko, przydupas nr 13 twierdzi tez, ze codzienne jedzenie zoltek powoduje raka, czego admin jest najlepszym przykladem.
Wiec zboza, mleczne i zoltka odpadaja. Co jeszcze zostalo do odstrzelenia? Pani Premier Kopacz jak zyc?
Zapisane

Work Buy Consume Die
administ
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #29 : 2014-10-12, 16:52:25 »

Ło matko! Shocked
Andkowa autokorekta!
Miało być "bredzą jak potłuczeni".  Laughing
Zapisane
Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #30 : 2014-10-12, 16:54:04 »

A mądrzy uczą się na cudzych błędach... Very Happy

Mądrzy, mądrzy ..., znam?
Nie, bo skąd?
Ty na innym levelu biegasz Very Happy

A! Racja, przecież nadal piszę lewą ręką.
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #31 : 2014-10-12, 16:54:14 »

Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny,  to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu.

Brudzą jak połączeni.  Cool

Fajny kalambur Very Happy

Laughing Laughing Laughing to nawet lepsze niz oryginal  Laughing Laughing Laughing
Zapisane

Work Buy Consume Die
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #32 : 2014-10-12, 16:56:40 »

Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny,  to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu.
Nie mnie dyskutować z tak doborowym towarzystwem Cool
 - wiem swoje - adie Smile
Podobno Paracelsus, czyli ojciec nowozytnej medycyny mowi "dawka robi roznice" a tu nagle sie okazuje, ze nie robi nic a nic?
Kristan, ja chetnie przeczytam zeby sie dowiedziec, nieobca jest mi rewizja pogladow i staram sie nie przezywac zbyt czesto dysonansow poznawczych.
Zapisane

Work Buy Consume Die
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #33 : 2014-10-12, 17:00:11 »

Bo jak słusznie adaśko zauważył: "na chlebie też proporcja wyjdzie" i trudno z tym dyskutować, bo tak jest w istocie!  Very Happy
I do tego cytując Renię: "na każdym spotkaniu "opty"-malnych jest chleb"...   Wink
Adasko, przydupas nr 13 twierdzi tez, ze codzienne jedzenie zoltek powoduje raka, czego admin jest najlepszym przykladem.
Wiec zboza, mleczne i zoltka odpadaja. Co jeszcze zostalo do odstrzelenia? Pani Premier Kopacz jak zyc?
W lewej stopce Adasia jest tego jeszcze trochę Very Happy
Ale w miarę rozwoju ich nauki, zostanie tylko tahini, szpinak i soki z Tesco, a jako źródła białka majonez i masło. Wink
Zapisane
administ
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #34 : 2014-10-12, 17:01:13 »

ze codzienne jedzenie zoltek powoduje raka, czego admin jest najlepszym przykladem.

Ale moje raki są kupione w zoologicznym!  Very Happy
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #35 : 2014-10-12, 17:03:46 »

Niewazne! Rak to rak, wazne zeby udowodnic swoja teze  Laughing
Zapisane

Work Buy Consume Die
renia
Hero Member
*****
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72235


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #36 : 2014-10-12, 17:04:35 »

ze codzienne jedzenie zoltek powoduje raka, czego admin jest najlepszym przykladem.

Ale moje raki są kupione w zoologicznym!  Very Happy

Dobrze, że wyjaśniłeś, bo od razu huczałoby w internecie. Chyba, że chcesz sobie statystyki Forum poprawić... Rolling Eyes Wink
Zapisane

Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #37 : 2014-10-12, 17:05:28 »

Mówimy o niebie , czy chlebie????

W tym szczególnym przypadku, dla mnie, to jest "wsio ryba".
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #38 : 2014-10-12, 17:08:45 »

Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek... - wiem swoje - adie Smile

"- Żadnych wywarów na kościach i mięsie - powtarzam pacjentom. - A na czym? - pytają. - A na wodzie - odpowiadam - mówi ze śmiechem dr Myłek.

I argumentuje: - Przecież w zupie najcenniejsze są witaminy i minerały z warzyw. A z kości i mięsa do bulionu trafiają hormony wzrostu, antybiotyki i inne szkodliwe substancje, którymi faszerowano zwierzęta w przemysłowych hodowlach. Dlatego jeśli ktoś chce przygotować rosół to tylko z babcinego drobiu lub z gospodarstwa ekologicznego. " - światowej sławy dr Myłek  Shocked

kristan, powoli brniesz w ślepą uliczkę...

Shocked
Widze, ze to jakis alergiczny odpowiednik profesora Gacionga  Shocked
Zapisane

Work Buy Consume Die
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #39 : 2014-10-12, 17:11:57 »

"Najpierw poznaj fakty, a potem możesz je sobie wypaczać, jak chcesz" Very Happy
Kristan fakty zna, to niech sobie wypacza Laughing
Zapisane
Strony: 1 [2] 3 4 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.038 sekund z 20 zapytaniami.