Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: PS DO MOICH KULINARI (Przeczytany 43602 razy)
|
kristan
Go
|
Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny, to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu. Nie mnie dyskutować z tak doborowym towarzystwem - wiem swoje - adie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A mądrzy uczą się na cudzych błędach... Mądrzy, mądrzy ..., znam?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A mądrzy uczą się na cudzych błędach... Mądrzy, mądrzy ..., znam? Nie, bo skąd? Ty na innym levelu biegasz
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek... - wiem swoje - adie "- Żadnych wywarów na kościach i mięsie - powtarzam pacjentom. - A na czym? - pytają. - A na wodzie - odpowiadam - mówi ze śmiechem dr Myłek. I argumentuje: - Przecież w zupie najcenniejsze są witaminy i minerały z warzyw. A z kości i mięsa do bulionu trafiają hormony wzrostu, antybiotyki i inne szkodliwe substancje, którymi faszerowano zwierzęta w przemysłowych hodowlach. Dlatego jeśli ktoś chce przygotować rosół to tylko z babcinego drobiu lub z gospodarstwa ekologicznego. " - światowej sławy dr Myłek kristan, powoli brniesz w ślepą uliczkę...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Mówimy o niebie , czy chlebie????
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny, to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu. Nie mnie dyskutować z tak doborowym towarzystwem - wiem swoje - adie Czyli homeopatia działa!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny, to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu.
Brudzą jak połączeni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny, to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu.
Brudzą jak połączeni. Fajny kalambur
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo jak słusznie adaśko zauważył: "na chlebie też proporcja wyjdzie" i trudno z tym dyskutować, bo tak jest w istocie! I do tego cytując Renię: "na każdym spotkaniu "opty"-malnych jest chleb"... Adasko, przydupas nr 13 twierdzi tez, ze codzienne jedzenie zoltek powoduje raka, czego admin jest najlepszym przykladem. Wiec zboza, mleczne i zoltka odpadaja. Co jeszcze zostalo do odstrzelenia? Pani Premier Kopacz jak zyc?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ło matko! Andkowa autokorekta! Miało być "bredzą jak potłuczeni".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A mądrzy uczą się na cudzych błędach... Mądrzy, mądrzy ..., znam? Nie, bo skąd? Ty na innym levelu biegasz A! Racja, przecież nadal piszę lewą ręką.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek i jej uczennica dr Ewa BW , pewnie inni tez , przekonują i dowodzą , że łyżeczka mąki , czy wór tej trucizny, to taki sam pieron dla każdego ludzkiego organizmu. Nie mnie dyskutować z tak doborowym towarzystwem - wiem swoje - adie Podobno Paracelsus, czyli ojciec nowozytnej medycyny mowi "dawka robi roznice" a tu nagle sie okazuje, ze nie robi nic a nic? Kristan, ja chetnie przeczytam zeby sie dowiedziec, nieobca jest mi rewizja pogladow i staram sie nie przezywac zbyt czesto dysonansow poznawczych.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bo jak słusznie adaśko zauważył: "na chlebie też proporcja wyjdzie" i trudno z tym dyskutować, bo tak jest w istocie! I do tego cytując Renię: "na każdym spotkaniu "opty"-malnych jest chleb"... Adasko, przydupas nr 13 twierdzi tez, ze codzienne jedzenie zoltek powoduje raka, czego admin jest najlepszym przykladem. Wiec zboza, mleczne i zoltka odpadaja. Co jeszcze zostalo do odstrzelenia? Pani Premier Kopacz jak zyc? W lewej stopce Adasia jest tego jeszcze trochę Ale w miarę rozwoju ich nauki, zostanie tylko tahini, szpinak i soki z Tesco, a jako źródła białka majonez i masło.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ze codzienne jedzenie zoltek powoduje raka, czego admin jest najlepszym przykladem.
Ale moje raki są kupione w zoologicznym!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niewazne! Rak to rak, wazne zeby udowodnic swoja teze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
ze codzienne jedzenie zoltek powoduje raka, czego admin jest najlepszym przykladem.
Ale moje raki są kupione w zoologicznym! Dobrze, że wyjaśniłeś, bo od razu huczałoby w internecie. Chyba, że chcesz sobie statystyki Forum poprawić...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mówimy o niebie , czy chlebie????
W tym szczególnym przypadku, dla mnie, to jest "wsio ryba".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Światowej sławy alergolog dr Danuta Myłek... - wiem swoje - adie "- Żadnych wywarów na kościach i mięsie - powtarzam pacjentom. - A na czym? - pytają. - A na wodzie - odpowiadam - mówi ze śmiechem dr Myłek. I argumentuje: - Przecież w zupie najcenniejsze są witaminy i minerały z warzyw. A z kości i mięsa do bulionu trafiają hormony wzrostu, antybiotyki i inne szkodliwe substancje, którymi faszerowano zwierzęta w przemysłowych hodowlach. Dlatego jeśli ktoś chce przygotować rosół to tylko z babcinego drobiu lub z gospodarstwa ekologicznego. " - światowej sławy dr Myłek kristan, powoli brniesz w ślepą uliczkę... Widze, ze to jakis alergiczny odpowiednik profesora Gacionga
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
"Najpierw poznaj fakty, a potem możesz je sobie wypaczać, jak chcesz" Kristan fakty zna, to niech sobie wypacza
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|