forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-22, 17:26:19

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.
669712 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  PS DO MOICH KULINARI
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 2 [3] 4 Do dou Drukuj
Autor Wtek: PS DO MOICH KULINARI  (Przeczytany 43591 razy)
Maniek
Jr. Member
**
wiadomoci: 4136


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #40 : 2014-10-12, 17:13:18 »


Widze, ze to jakis alergiczny odpowiednik profesora Gacionga  Shocked

Profesora Gacionga poznałem osobiście i muszę przyznać, że oprócz nieuctwa nt. Diety Optymalnej, to bardzo miły i przystępny człowiek. Aha, i wygląda całkiem zdrowo, może faktycznie się tymi kłączami i liśćmi żywi. Shocked
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #41 : 2014-10-12, 17:15:22 »


Widze, ze to jakis alergiczny odpowiednik profesora Gacionga  Shocked

Profesora Gacionga poznałem osobiście i muszę przyznać, że oprócz nieuctwa nt. Diety Optymalnej, to bardzo miły i przystępny człowiek. Aha, i wygląda całkiem zdrowo, może faktycznie się tymi kłączami i liśćmi żywi. Shocked
Bo jest wiele dróg do celu, niekoniecznie DO Cool
Tylko trza umić, albo farta mić Laughing
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #42 : 2014-10-12, 17:18:06 »

Kogo gluten zabija, tego zabija, a komu służy, temu służy.
Fanatyczne zaś podejście do dietetyki daje jak zwykle opłakane skutki, bo zamiast jeść dla życia, zaczyna się żyć dla jedzenia.  Cool
To fakt, i tego sie najtrudniej wielu osobom nauczyc. Wtedy wszelkie rezimy zywieniowe zwane dietami traca znaczenie
Zapisane

Work Buy Consume Die
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #43 : 2014-10-12, 17:44:02 »

W kazdym razie niech na swojej stronie kristan poprawi odmiane slowa "kulinaria", bo powazne strony nie moga sie roic od bledow.

Zapisane

Work Buy Consume Die
Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #44 : 2014-10-12, 17:53:35 »

Tak. Znajomość języka do tego zobowiązuje.
Zapisane
Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #45 : 2014-10-12, 17:56:13 »

Zapisane
MariuszM
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #46 : 2014-10-12, 17:57:03 »

Kiedyś Krzysiek pojechał do grubego kolegi, którego matką jest pediatra.
Pierwsze pytanie jej po przywitaniu z nim, to: "na co jesteś uczulony i czego nie możesz jeść"...  Laughing
Jajca, jak berety.  Cool
Na wit C z warzyw.... Wink suplementuje w tab. Very Happy
Zapisane
MariuszM
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #47 : 2014-10-12, 18:01:35 »

A mądrzy uczą się na cudzych błędach... Very Happy

Mądrzy, mądrzy ..., znam?
Radzio tu jezdem Wink
Zapisane
Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #48 : 2014-10-12, 18:10:56 »

A! Silnoręki mój.
Zapisane
Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #49 : 2014-10-12, 18:12:40 »

Po całej Polsce i okolicach Szwajcarii za Tobą gonię i dogonię.
Zapisane
MariuszM
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #50 : 2014-10-12, 18:20:57 »

A ja na nizinie goszcze Smile Very Happy
Zapisane
Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #51 : 2014-10-12, 18:34:32 »

Mam Cię! Niziny to moja specjalność.
Zapisane
kristan
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #52 : 2014-10-12, 18:49:04 »

Jak ja lubie kryptoreklamę - na jednej "jechałem"  18 lat , na drugiej 11 , a na tej mi nie zalezy... Smile
Zapisane
MariuszM
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #53 : 2014-10-12, 18:52:55 »

prywaciarz ehhh Smile Very Happy
Zapisane
Radzio
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #54 : 2014-10-12, 19:04:34 »

Jak ja lubie kryptoreklamę - na jednej "jechałem"  18 lat , na drugiej 11 , a na tej mi nie zalezy... Smile

W takim razie zaszalejemy jeszcze przy okazji organizacji jakiej konferencji, bywasz?
Zapisane
kristan
Go


Email
Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #55 : 2014-10-13, 05:07:04 »

Dr Jan Kwaśniewski wyraźnie napisał(czytać należy , a nie powielać paplaninę) , ze będąc na Żywieniu Optymalnych kilkanaście lat , łatwo uzyskać Informacje z TAM. Łatwo , po wyregulowaniu odbiornika nawiązać "dialog". Podpowiem - nie słowny , bo to najprymitywniejszy sposób porozumiewania się ,ale Inny(dla wiekszości nie zrozumiały).
Nie o to teraz chodzi.
Nieco krótkiej historii z mojej strony:
Od wczesnego dzieciństwa(lata 50-te ub. tysiąclecia) wychowywany i uhowywany byłem na wszechobecnym tłuszczu , który był przyjacielem każdego domostwa.
Dlatego nie ucząc sie , jechałem w Sz.P. na samych piątkach. W tech.mech - obróbka skrawaniem było podobnie. Średnia spadła do 3-czasami 4-ech(z "polaka" było "cy"-sorry ziom za błedy w kulinarii)
Jak przystało na technika mechanika(nigdy nim nie byłem) po 9-cio miesięcznym stażu zostałem technikiem budowy , a po kolejnym dwóch latach kierownikiem budowy , po to , aby z kolei zostac kier zespołu budów i gonić nizijerów po budowach.
Po 15-tu latach znudziła mi sie ta profesja i zajałem się...tym czym sie zająłem.Do partyjnej mafii nigdy nie należałem , mimo nacisków. Moje sukcesy wiąże z...TŁUSZCZEM , nie tłuscem.
Nie mając żadnej wiedzy żywieniowej , TŁUSZCZE NASYCONE zawsze królowały w moim domu , za wyjątkiem krótkiej , bo 4-ro miesięcznej przerwy. Zauważyliśmy ze nie tędy droga. Smalec - słonina powróciły do lodówki.Niepotrzebnie tylko W- w tamtych czasach
Nie pękałem przed zmasowanymi atakami , prasowymi i bezpośrednimi związanymi z dz.gosp.
Nie pękam i teraz.
Zapewniam , że moje myśli i słowa , na razie,  skierowane są na Fundację im Krystyny Dec.
Na czyny przyjdzie odpowiedni moment i...Maniek- Mariusz  - takich sponsorów nie będę potrzebował. Będą z TAM Smile - wystarczy włączyć 5-6-7 czakram Very Happy
Zamykam z mojej strony ten wątek. Pozdrawiam. Stanisław Dec
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #56 : 2014-10-13, 08:34:31 »

A...to już wiem o so cho Laughing
Kolejny, co mu DO zaszkodziło, ale jak się jada chlebki i klusie, to nic dziwnego, że się widzi UFUsie z TAM Laughing
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #57 : 2014-10-13, 08:49:34 »

Na to wychodzi, bo jak mowi, ze  toi gluten zabil, to znaczy, ze ten gluten ktos musial notorycznie jesc. Wiec to takie ZO jak Adasko pisal, mozna wyrobic na chlebie proporcjum.

Na czyny przyjdzie odpowiedni moment
Juz to pare razy pisales, i ciagle nie ma konkretow. Zamiast uczciwie przyznac, ze chcesz sobie nabic licznik wejsc na strone to robisz jakies podchody.
A jak sie kto zapyta to figa z makiem, na Nobla czekam..
Zapisane

Work Buy Consume Die
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #58 : 2014-10-13, 08:52:42 »

Szkoda czasu na bajkopisarzy Cool
Zapisane
Zyon
Hero Member
*****
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy


Odp: PS DO MOICH KULINARI
« Odpowiedz #59 : 2014-10-13, 08:59:50 »

Nie bardzo rozumiem dlaczego niektorzy tak lubia brnac w smiesznosc. Cos wiesz to mowisz a nie jakies, jakby to Radzio napisal "woalowanie".
Chyba, ze te mistyczne opisy maja na celu, w razie niepowodzenia lub bezwartosciowosci "odkrycia" byc od razu klasycznym dupchronem, typu "nieodpowiednie wnioski wyciagnales z mojej wieloznacznej odpowiedzi"
Zapisane

Work Buy Consume Die
Strony: 1 2 [3] 4 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.229 sekund z 20 zapytaniami.