Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: PS DO MOICH KULINARI (Przeczytany 43597 razy)
|
Gavroche
|
Nie bardzo rozumiem dlaczego niektorzy tak lubia brnac w smiesznosc. Cos wiesz to mowisz a nie jakies, jakby to Radzio napisal "woalowanie". Chyba, ze te mistyczne opisy maja na celu, w razie niepowodzenia lub bezwartosciowosci "odkrycia" byc od razu klasycznym dupchronem, typu "nieodpowiednie wnioski wyciagnales z mojej wieloznacznej odpowiedzi"
To właśnie mówię, bajkopisarz, kacyk, szaman, Jezus, wszyscy mają nierówno pod deklem, a traumatyczne przeżycia jeszcze pogłębiają ten stan
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie bardzo rozumiem dlaczego niektorzy tak lubia brnac w smiesznosc. Cos wiesz to mowisz a nie jakies, jakby to Radzio napisal "woalowanie". Chyba, ze te mistyczne opisy maja na celu, w razie niepowodzenia lub bezwartosciowosci "odkrycia" byc od razu klasycznym dupchronem, typu "nieodpowiednie wnioski wyciagnales z mojej wieloznacznej odpowiedzi"
To właśnie mówię, bajkopisarz, kacyk, szaman, Jezus, taki jezus chytrus lub pies ogrodnika
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jezus przecież nie był ogrodnikiem, pasterze zaś miewają psy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Suki, z resztą, też.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaś nie ten level do medytacji wybrałem?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kapitanie kristan, poprawcie no ten tytul na tej reklamowanej nachalnie stronie, bo razi zla odmiana i wieje wiocha okrutnie, ze autor takiej powaznej i niosacej bezinteresowna pomoc strony nie potrafi sie wyslowic w jezyku polskim Moja bezinteresowna pomoc w formie lopatologicznej --> http://sjp.pl/kulinari%C3%B3wNie dziekuj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Сóż, będę małostkowa i Radzio przywłaszczył sobie moje określenie jego wypowiedzi jako woalowanie rzeczywistego sensu. I teraz używa. Cóz jak kogoś nie stac na własne określenia musi używać cudzych. To, tak dla ścisłości. Bo Radzio to suuuper mądrze widać dla facetów pisze , ale to poniatno, bo kobiety tępi jak może a facetom w dupę włazi. Sorry, w pupcię. A co do Kristana to widać, że próbuje to tu to tam zrobić business. Każdy orze jak może. Promocja, manipulacja, lajki, kliknięcia, dorabianie ideologii, wywoływanie poczucia winy. Jasne jak na dłoni. I parę kopiejek zawsze wpadnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kapitanie kristan, poprawcie no ten tytul na tej reklamowanej nachalnie stronie, bo razi zla odmiana i wieje wiocha okrutnie, ze autor takiej powaznej i niosacej bezinteresowna pomoc strony nie potrafi sie wyslowic w jezyku polskim Moja bezinteresowna pomoc w formie lopatologicznej --> http://sjp.pl/kulinari%C3%B3wNie dziekuj
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Сóż, będę małostkowa i Radzio przywłaszczył sobie moje określenie jego wypowiedzi jako woalowanie rzeczywistego sensu. I teraz używa. Cóz jak kogoś nie stac na własne określenia musi używać cudzych. To, tak dla ścisłości. Bo Radzio to suuuper mądrze widać dla facetów pisze , ale to poniatno, bo kobiety tępi jak może a facetom w dupę włazi. Sorry, w pupcię. A co do Kristana to widać, że próbuje to tu to tam zrobić business. Każdy orze jak może. Promocja, manipulacja, lajki, kliknięcia, dorabianie ideologii, wywoływanie poczucia winy. Jasne jak na dłoni. I parę kopiejek zawsze wpadnie. Przecież nic złego w tym nie ma, przeciwnie, ubaw jest
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Сóż, będę małostkowa i Radzio przywłaszczył sobie moje określenie jego wypowiedzi jako woalowanie rzeczywistego sensu. I teraz używa. Cóz jak kogoś nie stac na własne określenia musi używać cudzych. To, tak dla ścisłości. Bo Radzio to suuuper mądrze widać dla facetów pisze , ale to poniatno, bo kobiety tępi jak może a facetom w dupę włazi. Sorry, w pupcię. A co do Kristana to widać, że próbuje to tu to tam zrobić business. Każdy orze jak może. Promocja, manipulacja, lajki, kliknięcia, dorabianie ideologii, wywoływanie poczucia winy. Jasne jak na dłoni. I parę kopiejek zawsze wpadnie. Przecież nic złego w tym nie ma, przeciwnie, ubaw jest Też tak uważam. Normalka.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Сóż, będę małostkowa i Radzio przywłaszczył sobie moje określenie jego wypowiedzi jako woalowanie rzeczywistego sensu. I teraz używa. Cóz jak kogoś nie stac na własne określenia musi używać cudzych. To, tak dla ścisłości. Bo Radzio to suuuper mądrze widać dla facetów pisze , ale to poniatno, bo kobiety tępi jak może a facetom w dupę włazi. Sorry, w pupcię. A co do Kristana to widać, że próbuje to tu to tam zrobić business. Każdy orze jak może. Promocja, manipulacja, lajki, kliknięcia, dorabianie ideologii, wywoływanie poczucia winy. Jasne jak na dłoni. I parę kopiejek zawsze wpadnie. Ach jak tak to przepraszam matka, nie wiedzialam, ze to ty uzylas pierwsza. Radzio w kazdym razie naduzywa i pewnie dlatego mi sie w oczy rzucilo Mam nadzieje, ze sie nie pogniewalas i nie bedziesz mnie zaraz rownac z gleba jak przyszly noblista kristan Co do kristana - to oczywiscie nie ma nic zdroznego w zarabianiu na wiedzy, w koncu po to sie ja (miedzy innymi) zdobywa. Na swojej wiedzy w koncu zarabiaja np Mistrz Slonecki czy "sasiad" JW i nie ma w tym nic zdroznego. Jedynie forma jest lipna, bo podpinanie sie pod doktora z ta pseudobezinteresownoscia jest lekko (albo i nie lekko) zenujace i nic wiecej.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Сóż, będę małostkowa i Radzio przywłaszczył sobie moje określenie jego wypowiedzi jako woalowanie rzeczywistego sensu. I teraz używa. Cóz jak kogoś nie stac na własne określenia musi używać cudzych. To, tak dla ścisłości. Bo Radzio to suuuper mądrze widać dla facetów pisze , ale to poniatno, bo kobiety tępi jak może a facetom w dupę włazi. Sorry, w pupcię. A co do Kristana to widać, że próbuje to tu to tam zrobić business. Każdy orze jak może. Promocja, manipulacja, lajki, kliknięcia, dorabianie ideologii, wywoływanie poczucia winy. Jasne jak na dłoni. I parę kopiejek zawsze wpadnie. Ach jak tak to przepraszam matka, nie wiedzialam, ze to ty uzylas pierwsza. Radzio w kazdym razie naduzywa i pewnie dlatego mi sie w oczy rzucilo Mam nadzieje, ze sie nie pogniewalas i nie bedziesz mnie zaraz rownac z gleba jak przyszly noblista kristan Co do kristana - to oczywiscie nie ma nic zdroznego w zarabianiu na wiedzy, w koncu po to sie ja (miedzy innymi) zdobywa. Na swojej wiedzy w koncu zarabiaja np Mistrz Slonecki czy "sasiad" JW i nie ma w tym nic zdroznego. Jedynie forma jest lipna, bo podpinanie sie pod doktora z ta pseudobezinteresownoscia jest lekko (albo i nie lekko) zenujace i nic wiecej. Ach, lubimyj moj Zyonu , Tobie prawie wszyćko wybaczam. Jezdem tylko człowiekiem, małym i omylnym, więc som typy , którym nawet drobiazgu nie wybaczam, ale to nie Ty. No, tak. Maestrii w tym niet. Tak grubymi nićmi szyte , że aż się włos jeży.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Cos wiesz to mowisz a nie jakies, jakby to Radzio napisal "woalowanie". ...
Wziąłem jak swoją i będę jej nadużywał, bo to konkretna i merytoryczna rada jest, która na pochwałę zasługuje. (według młodzieży- pochwę) To w mojej kwestii, a teraz to: - "... coś wiesz, to mówisz ..."- całkiem niedawno ustaliliśmy zgodność na poziomie "daj, daj, daj ...". Daruj @kristan'owi, bowiem o zdrowie ze sobą walczy. Bierz książeczkę, tę z DO i ... wio. Nie ma potrzeby targać za kudły fanatycznie usposobionych nałogowców. Za kilka lat zrobisz sobie formacik i z podziwem dostrzeżesz, jak towarzystwo sobie nie tylko w talerz, ale i pod liszkę zagląda w sposób niezwykle cywilizowany. Proste i merytoryczne!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kapitanie kristan, poprawcie no ten tytul na tej reklamowanej nachalnie stronie, bo razi zla odmiana i wieje wiocha okrutnie, ze autor takiej powaznej i niosacej bezinteresowna pomoc strony nie potrafi sie wyslowic w jezyku polskim Moja bezinteresowna pomoc w formie lopatologicznej --> http://sjp.pl/kulinari%C3%B3wNie dziekuj Jeszcze raz, tym bardziej tak jak tato do nierozgarnietego Jasia: Dopelniacz - kogo? czego? (np )nie widac Maria (l.poj) - (podejsc) do Marii Akwaria (l.mn) - (podejsc) do akwariów NIE DO AKWARIIKulinaria (l.mn) - DO KULINARIOW Popraw sie pan panie kapitanie kristan, bo raz piszesz, ze jedni psuja jezyk polski a sam nie jestes lepszy PS. Nie dziekuj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
kristan
Go
|
Kapitanie kristan, poprawcie no ten tytul na tej reklamowanej nachalnie stronie, bo razi zla odmiana i wieje wiocha okrutnie, ze autor takiej powaznej i niosacej bezinteresowna pomoc strony nie potrafi sie wyslowic w jezyku polskim Moja bezinteresowna pomoc w formie lopatologicznej --> http://sjp.pl/kulinari%C3%B3wNie dziekuj Jeszcze raz, tym bardziej tak jak tato do nierozgarnietego Jasia: Dopelniacz - kogo? czego? (np )nie widac Maria (l.poj) - (podejsc) do Marii Akwaria (l.mn) - (podejsc) do akwariów NIE DO AKWARIIKulinaria (l.mn) - DO KULINARIOW Popraw sie pan panie kapitanie kristan, bo raz piszesz, ze jedni psuja jezyk polski a sam nie jestes lepszy PS. Nie dziekuj Dzięki Zyon,mordo ty moja za http://www.jedzoptymalnie.pl/kulinaria-przepisy-diety-optymalnej-zywienie-optymalne-stanislaw-dec/266-ps-do-kulinarii.html (uwieczniłem nawet) Dopiero dziś odczytałem wątek do końca- dzięki całej reszcie świata tego-jestem pełen podziwu dla powagi wpisów poszczególnych postów. Brawo,bravo...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie ma sprawy, jestem po to zeby pomagac
|
|