MariuszM
Go
|
Tracisz w moich oczach Reniu,trudno.... Jak mawia moj przyjaciel zawsze jest jakies wyjscie,tylko kt jest wlasciwe. To scenogramow z posiedzen OSO brak? Z tego co mnie pamiec nie mydli bylas zadowolona z wystapienia Optymalnych w "szatanskiej" TV Powazne podejscie do sprawy. Jedna raczka witamy sie z powazna polityka,aby druga witac sie z ..... Jaki strateg optymalny na to wpadl?? Sprzedaj choc takiego newsa! Tomek Kwasniewski?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale każdy ma swój blackend, bo to indywidualna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
lapkuje,lapka w gore.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tracisz w moich oczach Reniu,trudno.... Jak mawia moj przyjaciel zawsze jest jakies wyjscie,tylko kt jest wlasciwe. To scenogramow z posiedzen OSO brak? Z tego co mnie pamiec nie mydli bylas zadowolona z wystapienia Optymalnych w "szatanskiej" TV Powazne podejscie do sprawy. Jedna raczka witamy sie z powazna polityka,aby druga witac sie z ..... Jaki strateg optymalny na to wpadl?? Sprzedaj choc takiego newsa! Tomek Kwasniewski? Hey, nie obrażaj mojej ... Nie interesuję się sprawami oso od lutego 2014r. czyli rok z górką, a od września 2014r. nie miałem żadnego kontaktu z zarządem, bo nie chcę legitymizować tej dobrej władzy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale każdy ma swój blackend, bo to indywidualna sprawa. Pożyjemy, zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To takie zaprzeczenie przez obrazenie,zabieg taktyczny... hehe
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiem, wiem, ale jeszcze kto pomyśli, że brak mi roztropności w działaniu!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiem,znam te osoby osobiscie,dobrzy ludzie. To tak dla.... Reniu z zarzadu sprzedaj newsa na temat wyboru v-ce prezia stowarzynia Piotrka i "szatanskiej " NTV oraz P. posel Kloc Nic nie napiszę. Oficjalne oświadczenia będą w miesięczniku "Optymalni" i na stronie OSO. Czyli - "czekaj tatka latka"...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ma dziewczyna doswiadczenie.... :p
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic nie napiszę. Oficjalne oświadczenia będą w miesięczniku "Optymalni" i na stronie OSO.
Dawniej na coś takiego to mawiano: "arogancja władzy"... Źle taka władza przeważnie kończyła.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak trzymać!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszyscy jednakowo skończymy... Nostalgiczno-filozoficznie... Wyspać się dobrze, to przejdzie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A powieki mi już ciężkie się robią...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak rano jeszcze słoneczko przygrzeje, to i może jakiś pomysł się narodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|