Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
No proszę! Kolejny dobry znak! Urodzaj na dobre znaki też może być dobrym znakiem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Reniu, gratulacje Ale Renia trafiła w doborowe towarzystwo! Co za potencjał. A do tego tęczę widziała... To samo w kółko powtarzam: należeć do takiego Grona to jest zaszczyt. Mąż mój mówi to samo. Jest dumny ze mnie... O! To, to!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu, super. Gratulacje. Dasna dziękuję. Śliczna róża...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czuję jakiś podstęp! Chyba już pójdzie spokojnie, zgodnie i bez podstępów, tylko z postępem... O tak, czekamy na drugi krok...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Naturalnie, Henia! Gratulacje. O masz! Pana Henryka?!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu, gratulacje Dzięki Tereniu. Jak to czytałam, to gołąb usiadł mi na parapecie i zaglądał przez okno. Może to jest dobrym znakiem... Jak nie nafajdał, to raczej nie... to wymyśliłeś na poczekaniu chyba...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Masz rację, łatwo... Ale nic się nie martw, bo teraz jak już jesteś na jedynie słusznej ścieżce, to wal śmiało do przodu! Trzymam kciuki za Ciebie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Reniu, gratulacje Dzięki Tereniu. Jak to czytałam, to gołąb usiadł mi na parapecie i zaglądał przez okno. Może to jest dobrym znakiem... Jak nie nafajdał, to raczej nie... to wymyśliłeś na poczekaniu chyba... A skąd! Ptasie guano na ramieniu, psia sprawa na podeszwie, wg legend miejskich przynoszą niewypowiedziane szczęście obdarowanemu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czuję jakiś podstęp! Chyba już pójdzie spokojnie, zgodnie i bez podstępów, tylko z postępem... O tak, czekamy na drugi krok... Spokojnie (najpierw wszystkie zmiany muszą być zatwierdzone w Sądzie), trzeba najpierw dobrze wyznaczyć kierunek, cele, a potem sprecyzować "kroki"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz rację, łatwo... Ale nic się nie martw, bo teraz jak już jesteś na jedynie słusznej ścieżce, to wal śmiało do przodu! Trzymam kciuki za Ciebie! Powolutku i do skutku...
|
|
|
|
|
|
|
|