Autor
|
Wtek: OSO - władze (Przeczytany 414707 razy)
|
renia
|
Reniu, gratulacje Dzięki Tereniu. Jak to czytałam, to gołąb usiadł mi na parapecie i zaglądał przez okno. Może to jest dobrym znakiem... Jak nie nafajdał, to raczej nie... to wymyśliłeś na poczekaniu chyba... A skąd! Ptasie guano na ramieniu, psia sprawa na podeszwie, wg legend miejskich przynoszą niewypowiedziane szczęście obdarowanemu Te legendy miejskie są zajefajne... Wolę takie "szczęścia" omijać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Powolutku i do skutku... Krok po kroku.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pierwszy zrobiony...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale ja mam las, to co mnie tam jakieś spiski... Renia tylko czujność musi zachować! O kociołek! Racja, las. Mam w planach zakup czegoś podobnego, 30a tak po ca. 700PLN/a w jakiej przyjaznej okolicy. Oczywiście, może być drożej kupione, ale wtedy będę zmuszony w namiocie zimować i o szałasie marzyć. ... Szefu mój- powiadasz, że masz las?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam, nad Wieprzem, mogę Ci spylić
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Las jest, czy "wsio ryba"?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tereny zalewowe. Radzio nie powinien się ociągać - kajakowanie gratis. Więc i ryba się znajdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No właśnie 2 ha lasu jest. Zalewane raczej nie, podmokłe, częściej, na wiosnę. Mam też pola uprawne w okolicy, jakby co, muszę tylko akt własności znaleźć
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sęk tylko w lesie. A do tzw. "lasów" podchodzić warto z ostrożnością. Przede wszystkim istnieją uprawy leśne, tudzież laski.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No właśnie 2 ha lasu jest. Zalewane raczej nie, podmokłe, częściej, na wiosnę. Mam też pola uprawne w okolicy, jakby co, muszę tylko akt własności znaleźć Nie kłopocz się. Kupno ma charakter wiązany i ... bliżej będę miał do Mariusza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No właśnie 2 ha lasu jest. Zalewane raczej nie, podmokłe, częściej, na wiosnę. Mam też pola uprawne w okolicy, jakby co, muszę tylko akt własności znaleźć Nie kłopocz się. Kupno ma charakter wiązany i ... bliżej będę miał do Mariusza. Dzięki, nie lubię grzebać w papierach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja nie mogę! Pochwal las, to zaraz wszyscy chcą mieć, a sprzedać nieliczni... Coś mi to przypomina.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie mogę! Pochwal las, to zaraz wszyscy chcą mieć, a sprzedać nieliczni... Coś mi to przypomina. Oj tam, wszyscy! Radzio tylko, konia, co nie istnieje szuka w lesie
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale po co komu las bez "tartaka"?
|
|