|
Blackend
|
No pewnie, będą liczyć człowieka za rżnięcie, to już lepiej samemu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja nie mogę! Pochwal las, to zaraz wszyscy chcą mieć, a sprzedać nieliczni... Coś mi to przypomina. Szefu mój, ulubiony! To zaledwie jedna z wielu, ubożuchna propozycja, bardziej poprawną odpowiedzią się cieszę. Popa. Kolędnicy tak to wyśpiewują, ponoć "pod niebiosa"- "Bóg się rodzi, moc truchleje ...", a Ty się marszczysz srodze, że nie możesz. Przecież wszystko jest olrajt. No właśnie 2 ha lasu jest. Zalewane raczej nie, podmokłe, częściej, na wiosnę. Mam też pola uprawne w okolicy, jakby co, muszę tylko akt własności znaleźć Nie kłopocz się. Kupno ma charakter wiązany i ... bliżej będę miał do Mariusza. Dzięki, nie lubię grzebać w papierach. Zatrzymaj sobie wszystko, na pamiątkę. Papiery też.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio! Chcieć to móc, więc jeśli się nie może, to znaczy, że się nie chce. I wsio olrajt.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Gratulacje!!! - nie doczytałam wcześniej składu
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
do pracy! powód
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Byle by nie obrzucili tymi jajkami.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ha widzę że żeby zrozumieć wszystko to trzeba jeszcze obskoczyć inne wątki o niespodziewanych dla takich treści tematach ale widzę że uzupełniłam właściwy waśnie - w czas Ale jak rzucają jajami to trzeba łapać i do lodówki - zawsze jakieś pozytywy - byle nie były zgniłe bo takie to do niczego. Też jak są zbytnio wstrząśnięte to się białko miesza z żółtkiem i wtedy też do niczego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jestem zawsze zadowolona jak mam w lodówce tak jak teraz - pełną szufladę na warzywa - wiejskich jaj. Nie boję się chłodu ani głodu...
|
|
|
|
|
|
|
|