Radzio
Go
|
Mnie nie grożą. Wszystko rotuję. Rzetelna prawda!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lekko zmodyfikowac logo, dodac orla i bedzie slicznie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W lutowym miesięczniku prezentują się "nowe władze" OSO! Widzę, że tylko zarządowe kobitki rozsądnie gadają, reszta - bez komentarza...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już jest lutowy numer?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I jeszcze Pan Longin ma jakiś szczytny cel.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Już jest lutowy numer?
Jo! Mam już papierowe wydanie, bo odkąd się na mnie w Jaworznie "redakcja" obraziła, to pdf-u na szczęście nie dostaję.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale dla tych co mają niedobory tego i owego, a szczególnie tego niedobora na którego nikt nie narzeka jest również o niedoborze wit.D. Trza trzymać poziom.
|
|
|
|
|
|
|
Dawidor
Go
|
Wybaczcie drodzy forumowicze, ale muszę podzielić się moimi spostrzeżeniami na temat angażowania się pewnej partii w propagowanie dobrego odżywiania.
Lekki niesmak mnie ogarnia widząc jak na grupie żywiących się optymalnie ktoś będzie znowu zbijał kapitał polityczny. I jak to bywa wśród polityków dużo szumu przed wyborami, a po wygranej znowu nikt nie będzie wiedział o co chodzi (czytaj chodzi o pieniądze).
Jestem jak najbardziej za tym by rozpowszechniać prawdę o żywieniu optymalnym, ale przy tej czynności należałoby też jednak pamiętać co innego ma dana grupa partyjna do zaoferowania.
Optymalne odżywianie to zdrowa czynność mózgu. Warto o tym pomyśleć, bo wśród polityków trudno takową znaleźć.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to już przeszłość, skończyło się na "pierwszym kroku"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I na kanapki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, bo na każym spotkaniu optymalnym musi być chleb...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chleb posmarowany omega3, posypany D3, K2Mk7 i A, oraz po staropolsku posypany sola to podstawa zdrowej diety. Oczywiscie przed spozyciem obowiazkowo modlitwa i wszystkie czynniki zadowolone
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Się zdecydujcie, albo tłusto, albo słodko! Dawniej razowiec był podstawą diety, ludzie dodawali do niego to, czego brakuje w zbożu: tłuszcz i sól i dobrze im się wiodło. Nawet ludzkie dzieci na tym rosły, bo zapotrzebowanie na białko mamy niskie jak cholera. Dla przykładu młody szczur nie rozwinie się prawidłowo na samym zbożu, trzeba dodać bodaj soi.
|
|
|
|
|
|
|
|