Autor
|
Wtek: OSO - władze (Przeczytany 414680 razy)
|
Radzio
Go
|
Nic się nie martw Radziu, to oni decydują, czy rozwiązać, czy utrzymać Stowarzyszenie - w niedzielę 19-go się okaże, co zaakceptuję.
W jednym zbiorze. W jednym zbiorze umieszczam, gdyby kibolom zapał minął, bo wrażliwe, choć porządne te chłopiska są. Na utytłanej kanapce nie usiądą, a siedzą przecież. I kto ma tam sprzątać! Ja? Nie pytam!!! http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=1955.msg363290#msg363290
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale z Ciebie pesymista Radziu! Wszystko będzie dobrze, niezależnie jak będzie, bo zawsze jest dobrze... Niektórzy tak mają.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Nic się nie martw Radziu, to oni decydują, czy rozwiązać, czy utrzymać Stowarzyszenie - w niedzielę 19-go się okaże, co zaakceptuję.
Wobec apelu jaki Pani Ania wyslala wczoraj mailowo do kilkunastu Dzialaczy Optymalnych, to nie "Oni powinni zadecydowac czy rozwiazac czy utrzymac Stowarzyszenie", a Komisja Rewizyjna najlepiej w porozumieniu z Zarzadem powinni zwolac Nadzwyczajne Walne Zebranie Czlonkow. Takich Optymalnych jak Pani Ania, nie pelniacych aktualnie funkcji w strukturach OSO, ale mocno zainteresowanych losami Stowarzyszenia jest z pewnoscia wiecej. Takie rozwiazanie byloby najuczciwsze wobec wszystkich Czlonkow Stowarzyszenia i zgodne ze Statutem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
'Sila' przejac wladze nad stowarzyszeniem i zwolac walne czlonkow! To takie trudne... do wykonania? 'Wladza' w rece ludu ludu du du
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wobec apelu jaki Pani Ania wyslala wczoraj mailowo do kilkunastu Dzialaczy Optymalnych, to nie "Oni powinni zadecydowac czy rozwiazac czy utrzymac Stowarzyszenie", a Komisja Rewizyjna najlepiej w porozumieniu z Zarzadem powinni zwolac Nadzwyczajne Walne Zebranie Czlonkow. Takich Optymalnych jak Pani Ania, nie pelniacych aktualnie funkcji w strukturach OSO, ale mocno zainteresowanych losami Stowarzyszenia jest z pewnoscia wiecej. Takie rozwiazanie byloby najuczciwsze wobec wszystkich Czlonkow Stowarzyszenia i zgodne ze Statutem. Małgosiu, przekaż pani Ani, aby się nic nie martwiła losami Stowarzyszenia. Wszystko rozstrzygnie się pozytywnie i zgodnie ze Statutem.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Ok
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A co z Krysią, i jej podopiecznymi. bowiem Wsza Prezes miał w planach odwiedzić warszawskie przedszkole na Białołęce. Zapytam. Przepraszam, literówka. Wasz, póki co, Wasz Prezes- tak miało być.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Widac jak preznie dzialaja ... Od slawetnej burzy wyloanej przez moja nieskromna osobe dzieje sie na fb ze hoho https://m.facebook.com/profile.php?id=1445258132365978 Skasowano pisowska propagande ,unieszczono milka wpisow. To wzzystko na co stac prezesa Tkocza i jego poplecznikow? zenua Powinni ustapic mieksce mlodym,zostawic madrych doradcow z stosownym doswiadczeniem ,wiedza. Uwaga :waga i sylwetka!!! aby nie straszyc ludzi i dac wlasciwy przyklad ament Wywalic karierowiczow, wprowadzic multum zmia w stowarzyszeniu,gazecie i i ternetach. Na prezesa lub w vice zaproponowalbym Marka Drewniaka np
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chcecie promowac DOdZO? Nawiazujci stosowne koalicje ,ale nie z politykami. Ja mam lenia,ale poszedlbym w kierunku SWE i NOR i to bez delegacji. Online przez fb etc . ament Tam maja pieniadze i nie palaja taka nienawiscia do Kwasniewskich
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co za wspaniały dzień! Dziś wypełniła się moja obietnica wobec Adama Jany.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|