Autor
|
Wtek: OSO - władze (Przeczytany 414617 razy)
|
administ
Go
|
Za 20 dni "anakin" zostanie wycięty, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zginęło w nocy 6 kont. ,,Nocna zmiana,, ? OptyJoe sie pozegnal po raz drugi ["] , do trzech razy sztuka Dobrze żarł, ale ... zdechł.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To co oni będą teraz propagować ? Ledwom pomyślał, aby zapisać się do optymalnych, a już tego nie ma. Właściwie to bardziej mnie interesuje co wkładam do ust, ale pomyślałem, że jakby przyszedł czas ... to może byłbym gotowy. Moim czynem i wyglądem rozpropagowuje w tempie ok 10 osób rocznie ( bez wysiłku ) . Napiszcie trochę mniejszym szyfrem, kim teraz mam szansę się stać ( nie śledzę tego na bieżąco ) opty co ? opty-ptak ( zięba) , opty-rotac ( lekarka 13). Zginęło w nocy 6 kont. ,,Nocna zmiana,, ? Bez szyfru. Wszystkie pytania z wyjątkiem ostatniego skieruj do swojej Oddziałowej, Ona jest ... wtajemniczona. A czyny rzeczywiście są imponujące, Oddział powinien to docenić w pierwszej kolejności, potem władze, a Źródełko dopiero na końcu, jeżeli tylko na to pozwolisz.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Sztuczne warunki, sztuczne zachowania, sz... /wiki/Hierarchia_społecznaOrganizacja grupy społecznej opiera się na trwałych relacjach agresywno – uległych pomiędzy osobnikami. Hierarchia ustala się podczas wstępnych kontaktów pomiędzy osobnikami, w wyniku powtarzanych gróźb i pojedynków. Ustalenie się hierarchii społecznej zapobiega rozpadowi grupy. Ewentualne starcia pomiędzy osobnikami przy pierwszych kontaktach doprowadzają do ustalenia relacji i w ten sposób zapobiegają dalszym konfrontacjom. Agresja i potrzeba dominacji poszczególnych osobników jest konfrontowana z interesem całej grupy lub poszczególnych podgrup, w stopniu proporcjonalnym do więzi pomiędzy ich członkami.
Hierarchie dominacyjne przyjmują różne formy w zależności od stopnia rozwoju społecznego danej populacji – od despotyzmu przez hierarchię liniową (linearną) po złożone struktury piramidalne. W etologii osobnik dominujący określany jest osobnikiem alfa, a osobnik o najniższej pozycji w grupie – osobnikiem omega.
Hierarchie dominacyjne pojawiają się u najbardziej zaawansowanych ewolucyjnie kręgowców, zwłaszcza charakteryzujących się dużymi rozmiarami ciała, oraz u owadów eusocjalnych. Dotychczas przeprowadzono intensywne badania hierarchii wśród ryb, ptaków i ssaków. Wyniki badań prowadzonych na grupach trzymanych w niewoli są kwestionowane, ponieważ te same gatunki zwierząt wykazują odmienne zachowania w warunkach naturalnych. Możecie mnie tytułować tutaj Omega. Dystans i poczucie humoru, to widać cele warte zachodu. Ziemia kręci się na wschód, a słońce podąża na zachód.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pasterz ustala hierarchę w stadzie i z omegi może zrobić alfę jeśli zechce. I nie trzeba studiować zootechniki...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...
Szanowni Państwo, szanując demokratyczny wybór Zebrania Komisji Rewizyjnej i Zarządu OSO
z dnia 19.04.2015r. wnoszę o wykreślenie z listy Członków Honorowych Stowarzyszenia OSO następujące osoby:
...
Gdy rozwalałem Państwu swoją współwłasność, to okazało się, że wymagana jest do tego zgoda wszystkich wspólników i nie ma przeproś, gdy o mobbing "na rzecz i dla dobra" Państwa chodzi. A jak jest z podejmowaniem decyzji dotyczących takich wnoszeń w strukturach Takich Stowarzyszeń, tym bardziej, że Członków złożyło dymisję, znaczy rezygnację i być może, nie ma już komu kulturalnie posprzątać, nie pytam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie Radziu, gdy rozdawał, to liczył na uczciwość, wdzięczność, szacunek i nic więcej. A jak wyszło? Powiedzmy delikatnie: "czasu nie mają"...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie niektórzy chcieliby wiedzieć co dalej z OSO? Dla mnie najkorzystniejszym rozwiązaniem jest likwidacja Stowarzyszenia, bo nie chcę nigdy więcej smucić moich Rodziców i mogę to wykonać dość szybko, ale... Ale nie ja zakładałem, a Pan Prezes Adam Jany i muszę wziąć pod uwagę opinie Jego Rodziny i tych, którzy chcą mimo zaistniałej sytuacji dalej działać, niezależnie co zrobi, czy postanowi, część zarządu która pozostała. Wykreślenie mojej rodziny z członkostwa honorowego też jest przesądzone. Dlatego zaproponowałem pod rozwagę kilka alternatywnych rozwiązań, tym którzy chcą dalej działać. Na pewno nie wejdę w strukturę, na pewno nie będę Prezesem, jakby niektórzy sobie życzyli, na pewno nie będę szkodził... Na pewno nic się nie będzie działo bez mojej i każdego zainteresowanego Członka wiedzy. Kilka osób należy wyeliminować z grona Optymalnych, albowiem okazały się nielojalne wobec Doktora! Wybierzemy demokratycznie, po konsultacji z całym środowiskiem Optymalnych. I nie będzie to "Świeże spojrzenie" M. Konopki. Konsultacje już trwają.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to optymistyczny wariant! Walne Nadzwyczajne Członków/Delegatów* i tak jest nieuniknione! A mogło być prościej i piękniej, no ale... * niepotrzebne skreślić
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Znaczy będzie dobrze W Białymstoku może rozwinie się coś na kształt oddziału. Tymczasem jedna Pani była w Ciechocinku na szkoleniu dot. stosowania prądów selektywnych. Ciekawe jak dużo czasu musi obecnie upłynąć by otrzymała stosowny dyplom.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty zakładasz ten Oddział?
|
|