|
administ
Go
|
A tak w ogole to na czym ten kryzys polegal? Zdefraudowano jakas kase czy moze jakies dzialania podjeto? Czy tez chodzi o zboczenie ze sciezki na rzecz propagatorow zdrowego zajadania sie suplami a'la Zieba stajl?
Dziwne, wiesz, a pytasz? Do tego skłócił ludzi, ale są tacy, co im to nie przeszkadza! Ale to nie moja bajka.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja nie wiem, bo skad Moge jedynie przypuszczac z tego co "widze" i "Slysze"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Faktem jest, ze na fb grupy przedziwni ludzie siedza. Tego nie wolno, to doktor zakazal, ten kokosowy to nienasycony jest. A jak co do czego to pytaja jakie witaminki sa najepsze jakiej firmy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Pierwsze słyszę, aby zdrowej osobie czegoś Doktor zakazywał! Najwyraźniej jakaś patologia metaboliczna na tym pejsbooku siedzi! Ale faktem jest, że wyregulować geny nie każdy potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Za 20 dni "anakin" zostanie wycięty, jakby co. Odswiezyl abonament spryciarz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Pan Bogdan Tkocz Prezes ZG OSBO Zarząd Stowarzyszenia Optymalnych List otwarty
Szanowny Panie, Szanowni Państwo
To nie jest optymalna droga!
Od dłuższego czasu śledzę kolejne publikacje miesięcznika "Optymalni", w których zarówno Zarząd, jak i redakcja starają się zaprezentować nową polityczną drogę, jaką podążać powinno Stowarzyszenie Optymalnych. Poruszając bardziej i mniej ważne dla członków i sympatyków Stowarzyszenia tematy zarówno pan Bogdan Tkocz, jak i redakcja starają się łączyć wodę z ogniem, czyli promować politykę i konkretnych polityków z promowaniem zdrowego, czyli optymalnego stylu życia. To wywołuje mój sprzeciw. Protestując przeciwko upolitycznianiu działania Stowarzyszenia, jako współtwórca i współorganizator ze ś.p. Adamem Janym ruchu optymalnych, składam niniejszym legitymację oznaczoną numerem drugim, którą otrzymałem przed szesnastu laty wraz z doktorem Janem Kwaśniewskim w Jaworznie. Dr Marek Chyliński
Proszę o zaprzestanie wysyłki egzemplarzy miesięcznika na mój adres M.C.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co to za mina? Tak postępują Optymalni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A z czego tutaj się cieszyć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No jak z czego? Że "dobra władza" jest nadal u władzy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak to dobrze nigdzie nie być zapisanym i później się nie wypisywać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektórym nie wypada się nie zapisać, ale wiedzą kiedy się wypisać, jak już...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jak to dobrze nigdzie nie być zapisanym i później się nie wypisywać. Pozniej niczym polityk jestem za a nawet przeciw
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Albo stać obok obojętnie.
|
|