Jarek
Go
|
Lepiej wiedziec,lepiej sie umiera
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Analogia: lepiej się nie urodzić i później nie umierać Nie żyć, nie ryzykować,...... Lepiej się nie angażować, bo potem moja rodzina na tym cierpi, ale jakbym był singlem, to może, może - coś w końcu trzeba w życiu robić.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrze kombinujesz,ach te proporcje ,taka wygoda co?.Raz mialem okazje z Tobą pogadac ,to byla rocznica miesiecznika,moze pamietsz?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rocznica miesięcznika była chyba w Jaworznie, a mnie tam nie było.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mnie już nie będzie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To sie pomylilem sory .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prezes OSO prosił mnie o zamieszczenie tutaj tej informacji, gdyż On - jak podaje - na tym Forum nie ma swojego konta, ale jest jego stałym czytelnikiem.
"Pozdrawiam wszystkie osoby zatroskane losem OSO, równocześnie informując, że Stowarzyszenie działa nadal, miesięczniki "Optymalni" ukazują się terminowo i będą nadal wydawane. Zapewniam, że działalność Stowarzyszenia jest bliska mojemu sercu i poświęceniu. Są pewne fakty, których czytelnicy Forum nie znają, gdyż działania te wymagały bardzo dużej dyplomacji w ich realizacji. Działania moje zawsze były zgodne ze statutem Stowarzyszenia. Osoby zaangażowane w życie i działalność Stowarzyszenia zdają sobie z tego sprawę, że czasy najtrudniejsze dla OSBO/OSO już dawno minęły (głównie problemy finansowe).
Z pozdrowieniami i poważaniem: Prezes OSO Bogdan Tkocz."
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rocznica miesięcznika była chyba w Jaworznie, a mnie tam nie było. W Rajculi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak w Rajculi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tu jest ktoś zatroskany losem oso? Pierwsze słyszę!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tylko spełniłam prośbę...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak w Rajculi
W Rajculi sympatycznie było i na kiełbasce też.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tylko spełniłam prośbę...
No mogłabyś być chociaż trochę zatroskana!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam dość innych trosk... Zrezygnowałam z przynależności do Zarządu Głównego OSO, ale pomorskie spotkania z Optymalnymi chętnie będę kontynuowała.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to świetnie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja juz raz bylem zatroskany a teraz mam byc znowu ,co za dyplomacja
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Analogia: lepiej się nie urodzić i później nie umierać Nie żyć, nie ryzykować,...... Lepiej się nie angażować, bo potem moja rodzina na tym cierpi, ale jakbym był singlem, to może, może - coś w końcu trzeba w życiu robić. Oczywista oczywisto
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
ciąg dalszy, bo uciekło: ....rodzina jest najważniesza!!!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się krzywdzi ludzi to nic dobrego z tego nie wyniknie. Rodzina też pójdzie w rozsypkę... Piszę jasno, aby później nie było, że nie ostrzegałem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przede wszystkim dzieci należy odchować, a na emeryturze o ile człowiek doczeka można się bawić charytatywnie. To jest w sam raz praca dla osób w dojrzałym wieku, gdzie potrzeby materialne maleją, a bardziej się liczy potrzeba wyjścia z domu i satysfakcja bycia potrzebnym innym.
|
|
|
|
|
|
|
|