Zyon
|
No i widzisz! Masz pamiec lepsza od tego najlepszego co to na pamiec wszystko zna! Prawdziwy ubermensch z ciebie w takim razie i cud genetyki i nanotechnologii
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Zebys jeszcze wazyl 52 kilo jak prawdziwy facet....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No jacha. 52 kg świetnie wyszkolonego ciała może zaprezentować zdumiewające umiejętności 52 kg posiadacz ponadprzeciętnie sprawnego mózgu, może jeszcze fajniejsze. Tyle, że nasz chłoptaś stoi tak daleko między tymi dwiema wartościami, że nawet ich nie widzi
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
No jacha. 52 kg świetnie wyszkolonego ciała może zaprezentować zdumiewające umiejętności 52 kg posiadacz ponadprzeciętnie sprawnego mózgu, może jeszcze fajniejsze. Tyle, że nasz chłoptaś stoi tak daleko między tymi dwiema wartościami, że nawet ich nie widzi nasz 52-kilogramowiec prezentuje co najwyżej zdumiewające, ponadprzeciętne bulgotanie i znerwicowanie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No jacha. 52 kg świetnie wyszkolonego ciała może zaprezentować zdumiewające umiejętności 52 kg posiadacz ponadprzeciętnie sprawnego mózgu, może jeszcze fajniejsze. Tyle, że nasz chłoptaś stoi tak daleko między tymi dwiema wartościami, że nawet ich nie widzi nasz 52-kilogramowiec prezentuje co najwyżej zdumiewające, ponadprzeciętne bulgotanie i znerwicowanie Na to jest Pluszszsz z magnezem Sam widziałem w TVN w przerwie "Harrego Pottera".
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Szkoda, że w KK-700 nie ma zdjęć potraw... To może trzeba założyć dział w którym będą wątki wg numerów z KK-700 - i będziemy te zdjęcia dodawać / linkować ? może wtedy w przyszłym wydaniu da się umieścić takie zdjęcia - osoby dające linki do zdjęć wyrażą zgodę na użycie ? no ja mam zdaje się trochę. [ staram się robić no choć czasem ciężko jak akurat jestem głodna
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
po wylince
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
No ale chyba można zrobić nowy dział forum "KK-700" w którym będzie się dodawało wątki o odpowiednich numerach.... Nawet gdyby nie miało być nowej książki - to będą zdjęcia, ew. erraty, i może dodatkowe pomoce jak zrobić --> np przysmak orzechowy !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Popieram. Świetny pomysł...
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
to czekamy na dział! bo sami go nie założymy! Adminie też Ci się podoba?
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
to czekamy na dział! bo sami go nie założymy! Adminie też Ci się podoba?
Zofijeczka, nie trzeba działu, wystarczy wątek...
|
|
|
|
|
|
|
|