renia
|
Jak chce Ci się potem to przenosić to ok tylko nazywamy to może KK-700 nr potrawy nazwa potrawy? czyli np "KK-700 201 Zrazy wieprzowe po węgiersku" ? Może tak być
Mam taki pomysł, może w "Kuchnia Optymalna" zakładać wątek z KK 700, a jak się tego uzbiera parę sztuk, to założę stosowny dział. No i co zainteresowane na to? Chyba dobre rozwiązanie, jak na początek. Jestem za... (jednym i drugim)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Już jest. Można działać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szybkie działanie. Super. Można by jeszcze te przepisy ze zdjęciami przekazywać do miesięcznika "Optymalni"...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ale kto wtedy książkę kupi?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja, czyli jo... No, ale taka inicjatywa nie może się zmarnować! Przed starszego nie polezę, ... ale budyń i tak sobie zrobię ... na zdrowie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Można by jeszcze te przepisy ze zdjęciami przekazywać do miesięcznika "Optymalni"... A jeszcze jaka menda będzie później gadać, że sobie darmową reklamę robię książki i Forum... To może lepiej nie!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jeszcze inna menda może plotę puścić, że honorarium autorskie sobie zażyczyłem! To tym bardziej NIE!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Phi, dwie mendy. Ponoć dwie mendy, to tylko w wybranej religii wieczorową porą ... tego ... noo ... wiosnę czynią. O!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Akurat to rozumiem doskonale, bez ale.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
zrobiłam na kolację 36 - buhaha - jutro dam zdjęcia ale kotoś może lepsze zrobi - nie wytrzymałam i przygrzałam ...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Można by jeszcze te przepisy ze zdjęciami przekazywać do miesięcznika "Optymalni"... A jeszcze jaka menda będzie później gadać, że sobie darmową reklamę robię książki i Forum... To może lepiej nie! Jeśli mogę... Miałabym za szczytny/zbożny cel tę "reklamę". Można zrobić test, znaczy sprawdzić jak by się podobały czytelnikom te przepisy z obrazkami w "Optymalnych". Stawiam na sukces, czytelniczy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uważam, że udostępnienie tych przepisów - ze zdjęciami - w miesięczniku "Optymalni", byłoby przez czytelników mile widziane. Można przymknąć oko a nawet dwa na domniemane oskarżenia w stosunku do własnej osoby...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj zrobię potrawę 434... (i tak dzieciom do szkoły prawie codziennie robię sałatki)
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Twoja karma to byc siekierowym i bananowym dyktatorem, co to zakazuje pisac zle, kazde pisac wylacznie peany, banuje za nieprawomyslnosc i tajemniczo usuwa niewygodne wypowiedzi Zaraz, zaraz, kogos mi to przypomina
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Nie wiem czy można w tych przepisach trochę "oszukiwać" i zamiast zwykłego twarogu dać tłusty ser "Feta"? Taki mam w lodówce... może trochę można - dopisz ze zmieniłaś ser a może potem ktoś zrobi z tym "właściwym dla przepisu" i też da zdjęcia
|
|
|
|
|
|
|
|
|