zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I wtedy mam założyć nowy wątek z nazwą, z numerem potrawy i ze zdjęciem - już bez opisu? Tak Zosiu? Ty jesteś inicjatorką i szefową tego działu, więc się pytam...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Myślę że bez opisu, ale możesz dodać np dodatkowe uwagi, ja np dodam do jajecznicy na maśle, że to danie dla cierpliwych, Możesz dodać myślę swoją przeróbkę. Sam opis jest w książce i ja nie widzę powodu by jej nie reklamować, co w tym złego? Ew. Można erratę dopisywać, jak jest potrzeba. A może czas wykonania byłby fajną sprawą i własna ocena łatwości wykonania
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
OK... A czy K K - 700 jest w wersji elektronicznej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jutro będę miała nr 324 w wersji z pieczarkami... Zyon nie dzwoń na ten numer!
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jutro u mnie nr 21...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ja myślę o 37 tylko ja od dawna jajecznicy nie robię z białkiem i chyba jednak dam zdjęcie dowersji bez białka.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
A, jeszcze jutro robię 207 i 17
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja myślę o 37 tylko ja od dawna jajecznicy nie robię z białkiem i chyba jednak dam zdjęcie dowersji bez białka. Do jest jajecznica dla facetów. Je się ją prosto z patelni... Kobiety wolą (tak sadzę po sobie) jeść z talerzyków...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A, jeszcze jutro robię 207 i 17
Placki ziemniaczane i kotlety mielone duszone w maśle. Mniam... Ja mam jeszcze w planie zrobienie gęsi po polsku... Mam poporcjowaną gęś w zamrażalniku. (Sprawdzę, czy nie uciekła )
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jutro podnoszę sobie poprzeczkę i zdecyduję się na nr 400... O! 372 jest bezpieczniejszy, bowiem nieco niżej.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Jutro podnoszę sobie poprzeczkę i zdecyduję się na nr 400... O ho ho ja z rybnych tylko łososia robię - 387. Generalnie ryb nie lubię
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja z mężem też nie przepadamy za rybami. Dzieci lubią łososia i często go jedzą. Jutro będzie dla odmiany filet z dorsza (już dzisiaj po południu go kupiłam), aby oni zobaczyli czy jest "zjadliwy" czy nie. Do tej zapiekanki mam zamiar dodać pieczarki zamiast grzybów leśnych...
|
|
|
|
|
|
|
|