Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: "Jedzenie przyszłości" (Przeczytany 5248 razy)
|
Tomkiewicz
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
"Funkcjonalna żywność", no nie, ja się pochlastam. Ktos juz tu sie chwalil, ze kupuje jajka z omega-3. Ja chce zyc w "zacofanym" kraju, bez transgenicznego zarcia!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Go
|
W ostatnim numerze Nexusa opisane są prorctwa niejakiego Mitara Tarabicza. Opisuje on przyszłość swojego kraju (b. Jugosławii) oraz świata. W przeciwieństwie do Nostradamusów i takich tam jego symbolika nie jest nazbyt skomplikowana , więc wszystko jest czytelne i nie stwarza pola do nadmiernych nadużyć (czytaj- nadinterpretacji). Dotychczas wszystko się sprawdziło z ogromną dokładnością (wyjątek- przyczyna śmierci Tito). Jak zwykle najciekawsze jest to , co "prorok" mówi o czasach, które dopiero nastaną. Ano prawi takoż: (...) Ci , którzy uciekną, ocalą siebie i swoje rodziny, ale nie na długo, ponieważ dojdzie do wielkiego głodu. Będzie dużo żywności w miastach i wsiach, ale będzie ona zatruta. Wielu będzie ją jadło z powodu głodu i umrą natychmiast" itd. Polecam ten numer Nexusa, bo w nim m.in artykuł pod wiele mówiącym tytułem " Ptasia grypa czy kura znosząca złote jaja?"
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Go
|
|
|