Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Wafelki z kremem (Przeczytany 54223 razy)
|
renia
|
Jak się zje np. takie 2 wafelki raz na 4 lata i wliczy je w dzienny bilans węglowodanów, to z pewnością nic nie zaszkodzą... Jasne, tylko że jak zrobisz michę rano, to w południe będzie pusta. Bo tak niektórzy mają. Każdy mierzy swoją miarą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Omyłkowo w zły dział te wafelki wstawiłam... Na DO zakazane...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
R e w e l a c j a . U nas tak nie jest. 3 wafelki zostały niezjedzone... Uschły... Masło nie zabezpieczyło produktu? Ja bym do lodówki schował te trzy smakowite kąski, na zaś.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Omyłkowo w zły dział te wafelki wstawiłam... Na DO zakazane... I to czlonek zarzadu! Wstydz sie, juz lepiej jak srutowalas te morele przynajmniej zdrowo przyklad dawalas, bo i nr13 tez wcina
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Z tą Renią to tylko problemy...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
E, żaden kłopot, podanko skrobnąć do Admin'a z prośbą o przeniesienie tam, gdzie ŻO i po bolączce.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki Radzio...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Adminie, a ta serwatka to taka "warta"? Pełno jej teraz w odżywkach dla dzieci i sportowców, bo wlepiają kary za wylewanie jej do rzeki, to wymyślili rynek zbytu Gdzieś czytałem, że przez setki lat ludzie wylewali serwatkę świniom czy psom, sami jej nie jedli. Błąd robili?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Serwatka, pakowane kartofle i ospa to podstawa zdrowego żywienia. Bekoniaków.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Farmerzy pańszczyźniani zaś zastępowali serwatkę mlekiem zsiadłym... Ospa zaś była w formie chleba. zaśzaś...
|
|
|
|
|
|
|
nowy
Go
|
Renia zapytała a Admin i reszta szyderców chce ją skompromitować. Chyba w jakimś szambie się znaleźliśmy. Myslę, że administrację powinien prowadzić ktoś poważniejszy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A o co Renia zapytała, bo w żadnej jej wypowiedzi nie znalazłem pytania...
|
|
|
|
|
|
|
nowy
Go
|
Fakt, przepraszam. Nie było pytania, była informacja, która powinna być poddana krytyce, a tu co? Atak! Strach pisać cokolwiek, bo jak się nie spodoba adminowi i kolegom, to obrzucą cienką filozofią i ośmieszą. Co się stało z tym forum, to nie wiem. Ja pamiętam inne czasy gdy admin czuwał nad poziomem dyskusji. E! szkoda gadać!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fakt, przepraszam. Nie było pytania, była informacja, która powinna być poddana krytyce, a tu co? Atak! Strach pisać cokolwiek, bo jak się nie spodoba adminowi i kolegom, to obrzucą cienką filozofią i ośmieszą. Co się stało z tym forum, to nie wiem. Ja pamiętam inne czasy gdy admin czuwał nad poziomem dyskusji. E! szkoda gadać!
To po co gadasz? Renia jest dyplomowanym dietetykiem, w dodatku z poczuciem humoru, nie trzeba jej adwokata. Wolałbyś merytorycznie pogadać o niewidzialnych węglowodanach w ziemniakach , czy jak? Skoro jesteś/byłeś tu już dawno powinieneś się czegoś nauczyć: nie samym chlebem człowiek żyje. A jak potrzebujesz pomocy to do lekarza, albo psychoanalityka, bo drutoterapią pachnie ta Twoja gadanina
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A propos, wczoraj jadłem "Twoje" Werterki, bardzo dobre, zwłaszcza pierwszy wsad smakuje świetnie Ale to z masłem i ze śmietanką, nie wiem jak to wstawić w grafik rotacji
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeden cukieruś to tylko 3,5g węglowodanów, reszta jego składu jest nieistotna...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|