Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A bez nie da sie ?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Dałoby się dowiedzieć czy autorka książki ma bazę wartości odżywczych produktów z tej książki w formacie elektronicznym?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Można do Niej napisać i zapytać Albo zadzwonić. Kontakt jest pod linkiem jw.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sprzedawałam je w naszym Oddziale. Na ostatnim spotkaniu sprzedałam ostatni egzemplarz. Cieszą się zainteresowaniem, najbardziej wśród Nowych...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A bez nie da sie ? Mogłam napisać że dla zainteresowanych, przepraszam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie da się, bo to dieta matematyczna jest... Dla zainteresowanych naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Łe, to mlodszy 'Kwasniewski' poradzi sobie bez trudu
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najmłodszy, ale trzymany jest od optyświatka i dla dobra z daleka!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Akurat ... . Musiałbym wprzódy zryżeć na nowo, aby tę pobożną modlitwę zaakceptować. Mądre dziecko, po ojcu, nie chce Rodzicom przykrości robić, widocznie jego inteligencja też nie jest na pokaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie tak. Bo co zrozumieli z tego w wiekszosci? Ano to, z proporcjum trzeba wyrabiac na chlepie, pic olej slonecznikowy zamiast masla, bo ono uczula jako skoncentrowana karma dla cielat. Zoltek nie jesc, bo powoduja raka a gluten zabija wiec zrec kukruydziane bulki trza. Dla klatkowcow to za duza przestrzen do wybiegu, oni musza miec na tacy podane tak, zeby nie trzeba bylo myslec, tylko po co glupiemu zdrowie, jak jest glupi i zadnego z niego pozytku?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że nawet dla garstki osób było warto...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciezko znalezc polaka bez genow kombinatorstwa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blackend
|
tylko po co glupiemu zdrowie, jak jest glupi i zadnego z niego pozytku?
Tyż prowda.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja uważam, że nawet dla garstki osób było warto... Co to znaczy "było"! Kochana Babo jedna z drugą! O teraźniejszości pisać w czasie przeszłym- zza grobu nadajesz te komunikaty?! O c i p i e ć samcom przy Was przyjdzie... .
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Wystarczy jak Dziadek pochwali³ siê mo¿liwo¶ciami intelektualnymi dla dobra ... Przypuszczam jednak, ¿e gdyby móg³ cofn±æ czas, drugi raz takiego g³upstwa ju¿ by nie zrobi³. A ja mam nadzieję, że jednak niczego nie żałuje, i że robił to przede wszystkim dla siebie i z pasji.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dlatego jeszcze jajca są tanie... Dzieki Bogu!! Za chwile Radzio napisze, ze dzieko kurom
|
|
|
|
|
|
|
|