forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-29, 08:15:13

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.
669821 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  sernikowe, czekoladowe paluszki z wiórkami kokosowymi - czyli pełna rozpusta
« poprzedni nastpny »
Strony: [1] Do dou Drukuj
Autor Wtek: sernikowe, czekoladowe paluszki z wiórkami kokosowymi - czyli pełna rozpusta  (Przeczytany 5378 razy)
zofijeczka
Go


Email
sernikowe, czekoladowe paluszki z wiórkami kokosowymi - czyli pełna rozpusta
« : 2014-11-01, 17:55:40 »

w takim razie zmieniam temat 'wątróbkowy' Razz
Kolejna odsłona sernika - oczywiście obfotografowana, jak zawsze po ciemku prawie Smile - jednak widać co nieco.
http://babkawmrowkach.pl/sernikowe-czekoladowe-paluszki-z-wiorkami-kokosowymi/

Dla tych którym brakuje węglowodanów do proporcji takich jak trza.
Smacznego
Zapisane
administ
Go


Email
sernikowe, czekoladowe paluszki z wiórkami kokosowymi - czyli pełna rozpusta
« Odpowiedz #1 : 2014-11-01, 18:10:06 »

Dziękuję, nieźle pewnie smakują.  Wink
Zapisane
zofijeczka
Go


Email
Odp: sernikowe, czekoladowe paluszki z wiórkami kokosowymi - czyli pełna rozpusta
« Odpowiedz #2 : 2014-11-01, 18:14:36 »

o tak! - bo jak smakuje sernik 540 pewnie każdy wie - po zmianach - nie każdy - a po przeróbce - huhu :d
No ale trzeba pamiętać że ma więcej węglowodanów od wersji podstawowej - ale czasem się przydaje taka wersja - po bez węglowodanowym śniadaniu np.
Zapisane
administ
Go


Email
sernikowe, czekoladowe paluszki z wiórkami kokosowymi - czyli pełna rozpusta
« Odpowiedz #3 : 2014-11-01, 18:19:42 »

Synergia działa, gluten nieszkodliwy...  Wink
Zapisane
zofijeczka
Go


Email
Odp: sernikowe, czekoladowe paluszki z wiórkami kokosowymi - czyli pełna rozpusta
« Odpowiedz #4 : 2014-11-01, 18:42:49 »

w tym przepisie nie ma glutenu Razz [ po zmianach i po przeróbce]
jeżeli zastosujemy 540 bez zmian, a po przeróbce - coś będzie Very Happy
Zapisane
Strony: [1] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.035 sekund z 18 zapytaniami.