Strony: [1] 2 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: KK-700 201. Zrazy wieprzowe po węgiersku (Przeczytany 30935 razy)
|
|
|
zofijeczka
Go
|
a się pośpieszyłam to to można skasować
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Nie wiem o co teraz biega , ale kiedyś zainicjowałem wątek http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4436.0 Uważam ze nadal warto kultywować pionierskie rozwiązania kulinarne z pierwszych egzemplarzy , jakże poczytnego wtedy pisma OPTYMALNI Tylko ilu z Was jest ich posiadaczem???? Ręka w górę!
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Łał...ponad 12 tys odkryć
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiem o co teraz biega , ale kiedyś zainicjowałem wątek http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4436.0 Uważam ze nadal warto kultywować pionierskie rozwiązania kulinarne z pierwszych egzemplarzy , jakże poczytnego wtedy pisma OPTYMALNI Tylko ilu z Was jest ich posiadaczem???? Ręka w górę! Ja mam to do dyspozycji. Prośba do wszystkich , Admina w szczególności aby w tym wątku znajdowały się, li tylko i wyłącznie przepisy , jak w jego tytule. I to. Dla wyjaśnienia - tytuł wątku taki sam , jak w pierwszych egzemplarzach Optymalnych z 1999 roku. Znasz? Gdzie są foty- u Ciebie? Książek nadrukowano dość, a zdjęcie zrobionej potrawy, to ... krok do przodu, bowiem ktoś fizycznie potrawę wykonał, a nie tylko, jak kapucyn, ją przepisał. Ał i zaliczone- teraz jest optymalny. "Kiszenie ogórków" ma 15k.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Radzio,niech sie facet jara tyle jego
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie wiem o co teraz biega , ale kiedyś zainicjowałem wątek http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4436.0 Uważam ze nadal warto kultywować pionierskie rozwiązania kulinarne z pierwszych egzemplarzy , jakże poczytnego wtedy pisma OPTYMALNI Tylko ilu z Was jest ich posiadaczem???? Ręka w górę! Dlaczego rozpoczales w tym watku taki temat? Pytam, bo nie kumam. Wiem, ze mnie tu dlugo nie bylo i widze, ze jest anarchia. Pytam tylko dlaczego? Swoim wpisem spowodowales, jak do tej pory, 3 niepotrzebne wpisy w temacie "zrazy wieprzowe" ....chyba, ze ma to zwiazek ze zrazami a tylko ja nie kapuje o co idzie.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
:)Ja też nie Zresztą , coraz trudniej jest, na tak doborowych i zajaranych(M.M.) szpaltach tego forum przywalić klawiaturą. Natychmiast zadziobią was kruki-wrony...poza tym , nic nowego. Nic tu po mnie...tylko nie płaczcie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem o co teraz biega , ale kiedyś zainicjowałem wątek http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4436.0 Uważam ze nadal warto kultywować pionierskie rozwiązania kulinarne z pierwszych egzemplarzy , jakże poczytnego wtedy pisma OPTYMALNI Tylko ilu z Was jest ich posiadaczem???? Ręka w górę! Dlaczego rozpoczales w tym watku taki temat? Pytam, bo nie kumam. Wiem, ze mnie tu dlugo nie bylo i widze, ze jest anarchia. Pytam tylko dlaczego? Swoim wpisem spowodowales, jak do tej pory, 3 niepotrzebne wpisy w temacie "zrazy wieprzowe" ....chyba, ze ma to zwiazek ze zrazami a tylko ja nie kapuje o co idzie. Ja tez nie kapuje, ale wywnioskowalem z tego, ze komus sie wydaje, ze ten temat ma tytul "Gorzkie zale"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja tez nie kapuje, ale wywnioskowalem z tego, ze komus sie wydaje, ze ten temat ma tytul "Gorzkie zale" Po stracie bliskiej osoby,czy per se?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Po anglicku mowia na to butthurt, po naszemu...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
kristan
Go
|
No , Zosieńko , szykuj beczkę piwa , bo tam gdzie pojawia sie "kristan" ogladalność tematu wzrasta Ocalić od zapomnienia... Taki był powód przypomnienia wątku , który dotyczył tematu jak w jego tytule(ok 25 lat do tylu). I nie miało to znaczenia , w moim przekonaniu , gdzie został wklejony. Dotyczy przepisów kulinarnych i w Kuchni siem znalazł. Zatem pytam , szanownych kretynów , gdzie i jaki błąd popełniłem , że prawie wszystkich, z szefem na czele rozśmieszył do łez...prawie Nie starajcie sie odpowiadać , bo odpowiedź znam. (jestem dobrze nasmalcowany , wiec spłynie to po mnie jak po...słoninie) Moja rada Każdy uczestnik tego forum winien miec tabliczke znamionową , a kretynizm z niego zniknie błyskawicznie. Cos na wzór czystej Tamizy i słuzby zdrowia Chin
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"kristan", po kiego prowokujesz, już się pożegnałeś, a wracasz i szukasz awantury? Nieładnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no bo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Radzio, dorzuć i tu jakąś ładną fotkę - wypogodzi się troszkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2 3
|
|
|