zofijeczka
Go
|
Nie jestem fanką smażonych białek (białka wolę gotowane) jeżeli już je zjadam. Przy wykonaniu tej potrawy dodałam jeszcze 100g masła bo mój boczek chyba miał więcej wody niż tłuszczu. Na zdjęciu połowa ilości.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czym ją posypałaś? Koperkiem czy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aloes jak nic...
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
a nie napisałam posypałam koperkiem "z własnego prawie chowu" i kawałkami ostrej papryki - w tle pomidor z cebulą
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja mam już własny "chów" szczypiorku na parapecie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ów "chów" to od chować pochodzi? Jeżeli tak, to wszystko jest olrajt!
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I tam! Pory się ciężej ściąga od spódnicy... No pięknię! To spódnicę się ściąga, a po co?!? Oczom żal, czy po prostu straszno tak?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I tam! Pory się ciężej ściąga od spódnicy... No pięknię! To spódnicę się ściąga, a po co?!? Oczom żal, czy po prostu straszno tak? To podciągnij szybko, na poważnie, taką wąziutką do kostek, po toczonych udach
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Twój wybór, Twoje uda. Radź sobie sam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z mumiami się nie tańczy. Podpowiem Ci, boś słaby jak to jesienią zwykle bywa. W Ludzkim odruchu to robię- tak przynajmniej to postrzegam. Weź pannę w tańcu ... mocno za rękę i ... rock and roll. Spódnica pójdzie do góry i to z Jej pomocą, że hej! Ty masz tylko porządnie, znaczy dobrze trzymać ... się. ĘĘ
Nie wolno! Nie wolno Ci "być idiotą", jeżeli tylko stosujesz jedną z kolejno wymienionych czynności: masz jajca, jesz jajca i jesteś jajcarz. (wystarczy jeżeli przyswoisz te właściwe 50 zadeklarowanych przez Ciebie procentów z r o z u m i e n i a)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|