Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: KK-700 037. Jajecznica po wiejsku (Przeczytany 155152 razy)
|
Radzio
Go
|
Nie tego się spodziewam. Szefu mój!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Jedyne czego się spodziewam, to niespodziewane". Jakiś nerwus. To powinno pójść do Sentencji
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Logicznie spójne. Dobre!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
a pralki od kabla ,ptfu kable od pralki... ? Aleś sobie okazję do wspominek znalazł. Prądy selektywne, to defibrylator.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A jak nie tego, to spoco. Najważniejsze, aby formuła - każdemu wg. potrzeb - była zachowana. Wpadniesz znienacka, oczarujesz swą jakże indywidualistyczną myślą, a potem zapada okres przesilenia(choćby po "Walnym"), gdy poddani jej działaniu nie zareagują w sposób zaplanowany. Powszechnie wiadomo, że stanowisz sobą ponad przeciętną wartość i to bio-logiczną. Tam są ludzie, a może tylko jedna osoba, którzy przeszli spory chrzest bojowy u boku mojego Przyjaciela- oni pracowali, Ty pożerałeś wiedzę. A konsumując zapewne domyślałeś się, że wiedza nie bierze się znikąd. Jest wydobywana przez ludzi nauki od zwykłych ludzi, zwierząt doświadczalnych, to one w pierwszej kolejności w sposób dość przemyślny dzielą się nią.* Tyle na dziś w kwestii zachowania formuły, która- nie gniewaj się, proszę- jest dla zadupia, ani spójna, ani logiczna. Szyfrujesz w większym stopniu niż jest to mnie sugerowane. *- nie ma takiego sposobu, aby nie móc tego zrozumieć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
*- wystarczy nie czytać po polsku
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak nie tego, to spoco. Najważniejsze, aby formuła - każdemu wg. potrzeb - była zachowana. Wpadniesz znienacka, oczarujesz swą jakże indywidualistyczną myślą, a potem zapada okres przesilenia(choćby po "Walnym"), gdy poddani jej działaniu nie zareagują w sposób zaplanowany. Powszechnie wiadomo, że stanowisz sobą ponad przeciętną wartość i to bio-logiczną. Tam są ludzie, a może tylko jedna osoba, którzy przeszli spory chrzest bojowy u boku mojego Przyjaciela- oni pracowali, Ty pożerałeś wiedzę. A konsumując zapewne domyślałeś się, że wiedza nie bierze się znikąd. Jest wydobywana przez ludzi nauki od zwykłych ludzi, zwierząt doświadczalnych, to one w pierwszej kolejności w sposób dość przemyślny dzielą się nią.* Tyle na dziś w kwestii zachowania formuły, która- nie gniewaj się, proszę- jest dla zadupia, ani spójna, ani logiczna. Szyfrujesz w większym stopniu niż jest to mnie sugerowane. *- nie ma takiego sposobu, aby nie móc tego zrozumieć. U Radziu, nieźle ci mózg zsymulowano widzę! PiSowska szkoła zaklinania rzeczywistości?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W kwestii mózgu, to czym innym go żywię. A poza tym widziałem dziś czaple, takie siwe, trenowały lot w kluczu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiesz Radziu! Dziś dzień pieczenia mięsa i to jest dla mnie najważniejsze właśnie dziś.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Wpadniesz znienacka, oczarujesz sw± jak¿e indywidualistyczn± my¶l±, a potem zapada okres przesilenia(choæby po "Walnym"), gdy poddani jej dzia³aniu nie zareaguj± w sposób zaplanowany. Powszechnie wiadomo, ¿e stanowisz sob± ponad przeciêtn± warto¶æ i to bio-logiczn±. Tam s± ludzie, a mo¿e tylko jedna osoba, którzy przeszli spory chrzest bojowy u boku mojego Przyjaciela- oni pracowali, Ty po¿era³e¶ wiedzê. A konsumuj±c zapewne domy¶la³e¶ siê, ¿e wiedza nie bierze siê znik±d. Jest wydobywana przez ludzi nauki od zwyk³ych ludzi, zwierz±t do¶wiadczalnych, to one w pierwszej kolejno¶ci w sposób do¶æ przemy¶lny dziel± siê ni±.* Tyle na dzi¶ w kwestii zachowania formu³y, która- nie gniewaj siê, proszê- jest dla zadupia, ani spójna, ani logiczna. Szyfrujesz w wiêkszym stopniu ni¿ jest to mnie sugerowane.
*- nie ma takiego sposobu, aby nie móc tego zrozumieæ.
Radzio, bądź cierpliwy! Jak tylko zrodzi się to, o czym już wspomniałem niby mimochodem, to na pewno Ciebie i kristana zwerbuję pierwszych. Wielki Zakon Bractwa Optymalnego na Was czeka. Będziemy szerzyć słowo optymalne po wsiach i miastach ku chwale Optokacji.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, bo pieczenie na ruszcie, to czynność wymagająca uwagi i starannego dopilnowania szeregu szczegółów. Zaczynając od marynowania, a kończąc na odpowiedniej temperaturze żaru pod mięsem. Nagroda, to uśmiech na twarzy i wspaniały nastrój współbiesiadników, oraz przyjemne uczucie sytości jakie daje solidna porcja karkówki z rusztu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wielki Zakon Bractwa Optymalnego na Was czeka. Będziemy szerzyć słowo optymalne po wsiach i miastach ku chwale Optokacji.
O właśnie - takie debilstwa najlepiej "propagują" głupotę optybetonu! Szkoda, że "na konto" Doktora Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wielki Zakon Bractwa Optymalnego na Was czeka. Będziemy szerzyć słowo optymalne po wsiach i miastach ku chwale Optokacji.
O właśnie - takie debilstwa najlepiej "propagują" głupotę optybetonu! Szkoda, że "na konto" Doktora Kwaśniewskiego. Kaczka, jak sobie pióra dobrze natłuści, to ma wszystko w kuprze
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt! Niezatapialna, nieprzemakalna...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale słowa potrafią zranić...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale słowa potrafią zranić... Tylko jak im dasz taka moc.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wpadniesz znienacka, oczarujesz sw± jak¿e indywidualistyczn± my¶l±, a potem zapada okres przesilenia(choæby po "Walnym"), gdy poddani jej dzia³aniu nie zareaguj± w sposób zaplanowany. Powszechnie wiadomo, ¿e stanowisz sob± ponad przeciêtn± warto¶æ i to bio-logiczn±. Tam s± ludzie, a mo¿e tylko jedna osoba, którzy przeszli spory chrzest bojowy u boku mojego Przyjaciela- oni pracowali, Ty po¿era³e¶ wiedzê. A konsumuj±c zapewne domy¶la³e¶ siê, ¿e wiedza nie bierze siê znik±d. Jest wydobywana przez ludzi nauki od zwyk³ych ludzi, zwierz±t do¶wiadczalnych, to one w pierwszej kolejno¶ci w sposób do¶æ przemy¶lny dziel± siê ni±.* Tyle na dzi¶ w kwestii zachowania formu³y, która- nie gniewaj siê, proszê- jest dla zadupia, ani spójna, ani logiczna. Szyfrujesz w wiêkszym stopniu ni¿ jest to mnie sugerowane.
*- nie ma takiego sposobu, aby nie móc tego zrozumieæ.
Radzio, bądź cierpliwy! Jak tylko zrodzi się to, o czym już wspomniałem niby mimochodem, to na pewno Ciebie i kristana zwerbuję pierwszych. Wielki Zakon Bractwa Optymalnego na Was czeka. Będziemy szerzyć słowo optymalne po wsiach i miastach ku chwale Optokacji. Z przyjemnością Cię wesprę, ale tym czasem tak!(moc zrozumienia to cecha, ani wada, ani zaleta- jak zrozumiałeś tak napisałeś i to jest istotą mej intrygi)
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|