Strony: [1] 2 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Śmieszne poglądy i opinie o Janie Kwaśniewskim i "diecie optymalnej" (Przeczytany 16845 razy)
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla mnie to nic śmiesznego, ponieważ Rodzinę mi szargają publicznie, dlatego taki wątek jest dla mnie niestosowny na tym Forum, co nie znaczy, że będę usta kneblował, jak jaki bananowy dyktator.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Najlepsi w obrzucaniu blotem som wegecostam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Optybeton pięknie podgrzewał "nienawiść" "na koszt" Kwaśniewskiego... Szczególnie na forach gazety, tak z 10 lat temu.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Dla mnie to nic ¶miesznego, poniewa¿ Rodzinê mi szargaj± publicznie, dlatego taki w±tek jest dla mnie niestosowny na tym Forum, co nie znaczy, ¿e bêdê usta kneblowa³, jak jaki bananowy dyktator. No cóż, niestety tak to się ułożyło. Obaj możemy sobie jedynie wyobrazić alternatywną historię: gdzie ludzie pojęli od początku, że "dieta optymalna" to nie jakaś dieta, kolejna z wielu innych, tylko raczej "dietetyka optymalna" - nauka prawidłowego żywienia organizmu ludzkiego; obojętnie czy to na bazie "paliwa węglowego", czy na bazie "paliw wodorowego" - wedle indywidualnych preferencji, gdzie tym samym nie ma pisowców optymalnych z misją zbawienia RP.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No ba,ale to dobrze swiadczy o tym modelu zywieniowym. Nie daje spac po nocach co poniektorym,ujawnia ich kompleksy Nie wszyscy rozumio to , co (prze)czytaja... Dowod nr 1 www.vegie.pl/topics4/6018.htm Dowod nr 2 www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=20&t=38940&start=2040#p735559Tak to lecialo,gdy czyta sie interprrtatorow (blogi,portale,gazety) zasada 30,200,300g etc Hanniusiowe,Morgano,Wandy co Niemca nie kciala, miast oryginal www.dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=80
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ba,ale to dobrze swiadczy o tym modelu zywieniowym. Nie daje spac po nocach co poniektorym,ujawnia ich kompleksy Nie wszyscy rozumio to , co (prze)czytaja... Dowod nr 1 www.vegie.pl/topics4/6018.htm Dowod nr 2 www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=20&t=38940&start=2040#p735559Tak to lecialo,gdy czyta sie interprrtatorow (blogi,portale,gazety) zasada 30,200,300g etc Hanniusiowe,Morgano,Wandy co Niemca nie kciala, miast oryginal www.dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=80 Vegie.pl to forum tomakina, ktory na DD swego czasu dyskutowal pod nickiem Tomtom, z jakim skutkiem wiadomo.....beczka smiechu z tego byla. Prawdopodobnie to on zawital na forum bioslone jako tomtom35. Na forum vegie.pl lykaja gigantyczne dawki roznych lekow, witamin, suplementow i twierdza ze sa zdrowi. Swego czasu wklejalem tutaj fragmenty jego pamietnika-bloga, ktory prowadzil tam na forum, i pisal o swoimi bieganiu. Polecam znakomita rozrywka, zajadow ze smiechu mozna dostac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No ba,ale to dobrze swiadczy o tym modelu zywieniowym. Nie daje spac po nocach co poniektorym,ujawnia ich kompleksy Nie wszyscy rozumio to , co (prze)czytaja... Dowod nr 1 www.vegie.pl/topics4/6018.htm Dowod nr 2 www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=20&t=38940&start=2040#p735559Tak to lecialo,gdy czyta sie interprrtatorow (blogi,portale,gazety) zasada 30,200,300g etc Hanniusiowe,Morgano,Wandy co Niemca nie kciala, miast oryginal www.dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=80 Vegie.pl to forum tomakina, ktory na DD swego czasu dyskutowal pod nickiem Tomtom, z jakim skutkiem wiadomo.....beczka smiechu z tego byla. Prawdopodobnie to on zawital na forum bioslone jako tomtom35. Na forum vegie.pl lykaja gigantyczne dawki roznych lekow, witamin, suplementow i twierdza ze sa zdrowi. Swego czasu wklejalem tutaj fragmenty jego pamietnika-bloga, ktory prowadzil tam na forum, i pisal o swoimi bieganiu. Polecam znakomita rozrywka, zajadow ze smiechu mozna dostac
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jezus! Ile to rzeczy trzeba wiedzieć, żeby jeść prawidłowo
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najprościej, jak lodówa pełna 5*wio.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jezus! Ile to rzeczy trzeba wiedzieć, żeby jeść prawidłowo No To nieprawda, tu badania sa inne, tam tez nie wiadomo.... Biedni ludzie ci wegetarianie, ciagle zre ten koles jakies absurdalne ilosci supli, ciagle sie bada i sprawdza, no drugi adasko. A po kilku latach cwiczen silowych, zrobil wykroki z dwoma hantlami po 6 kilo na reke i mowi, ze malo mu tylka nie rozerwalo Komedia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A ja znam wegan, co normalnie: kasze, warzywa, strączki i orzechy Z wyglądu nie do odróżnienia od ludzi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Prawie robi wielka roznice No do glowy nie zajrzysz niestety
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Fakt. Wege to dla mnie durny pomysł, ani ze względów "humanitarnych", ani "zdrowotnych" do mnie nie przemawia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wegetarianizm jest super, można nawet sporych mięśni się dorobić, tylko trzeba to robić fachowo, a nie wg wegepoglądów. Sam bym sobie jakąś fajną dietę przysposobił, ale ... Powiedzmy modnie - grupa krwi mi nie pozwala!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie religia nakazuje jeść mięso i ćwiczyć
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wegetarianizm jest super, można nawet sporych mięśni się dorobić, tylko trzeba to robić fachowo, a nie wg wegepoglądów. Sam bym sobie jakąś fajną dietę przysposobił, ale ... Powiedzmy modnie - grupa krwi mi nie pozwala! To musi być nudne jak kwaśniewski jest cały czas "na Kwaśniewskim"... "
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sorry, miało być nazwisko z dużej litery...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2 3
|
|
|