forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-26, 18:48:23

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.
669769 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Książka Kucharska
| | |-+  KK-700 358. Gęś po polsku
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 2 [3] Do dou Drukuj
Autor Wtek: KK-700 358. Gęś po polsku  (Przeczytany 106938 razy)
administ
Go


Email
Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #40 : 2015-10-25, 11:05:03 »

Z gęsi to tylko wytopiony tłuszczyk, podroby i fachowo zrumieniona skórka... Wink
Ale mało tego wychodzi, jak na cenę "jednostki"...  Cool
Zapisane
Blackend
Hero Member
*****
wiadomoci: 57202


Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #41 : 2015-10-25, 11:13:03 »

Ja generalnie za ptakami nie przepadam, ale zjem z grzeczności.  Cool
Zapisane
Diogenes z Synopy
Go


Email
Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #42 : 2015-10-25, 11:44:40 »

Ty lepiej pozdrów Zosię ode mnie, bo wie kobieta co mówi. Wink

kazała pozdrowić Tego od yotubowego kanału z plackami ziemniaczanymi  z boczkiem.   Wink   Wymyśliła, że będziem jadać jajka na miękko z masłem z rana.   Więc ja nie pobryluje ze swoimi umiejętnościami kulinarnymi   Confused   Wink
Zapisane
Blackend
Hero Member
*****
wiadomoci: 57202


Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #43 : 2015-10-25, 15:42:59 »

Jajka na miękko z masełkiem - pychota.  Very Happy
A jeszcze do tego papryka pokrojona w paski i normalnie wyraj. Wink  Very Happy
Zapisane
Diogenes z Synopy
Go


Email
Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #44 : 2015-10-25, 15:51:58 »

ja bym do tego jeszcze dodał ser starty cheddar, sos np chrzanowy na presidencie30 . Masło pietruszkowe.   Ja tak lubię komplikować.  Nie mogę skrzydeł rozwinąć  Wink
Zapisane
Blackend
Hero Member
*****
wiadomoci: 57202


Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #45 : 2015-10-25, 15:54:42 »

Widocznie jesteś artystyczno-kulinarna dusza. Wink  Very Happy
Zapisane
Diogenes z Synopy
Go


Email
Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #46 : 2015-10-25, 15:59:57 »

Zapisane
Blackend
Hero Member
*****
wiadomoci: 57202


Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #47 : 2015-10-25, 16:36:17 »

Coś jest na rzeczy. Wink
Zapisane
administ
Go


Email
Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #48 : 2015-10-25, 18:45:41 »

No nie wiem, bo po gotowaniu sterta garów do mycia...  Confused Wink
Zapisane
Blackend
Hero Member
*****
wiadomoci: 57202


Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #49 : 2015-10-25, 21:29:31 »

Dlatego minimalizm jest wskazany. Wink
Zapisane
Diogenes z Synopy
Go


Email
Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #50 : 2015-10-25, 22:22:29 »

ach te gary, to słaby punkt tej zabawy w kucharzenie  Confused  Wink  A zasada - gotujesz , brudzisz więc zmywasz , jest okrutna Wink
Zapisane
administ
Go


Email
Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #51 : 2015-10-26, 13:26:02 »

 Laughing
Ale niektórzy lubią myć gary, bo to takie odprężające... Wink  Cool
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #52 : 2015-10-26, 14:43:06 »

True. Very Happy
Zapisane
Diogenes z Synopy
Go


Email
Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #53 : 2016-03-15, 09:10:45 »

no to znów zrobię. Owsiana gąska jest bidronce po 7,9 zł.   Będzie na święta i dla opty i dla korytkowców.   Cool  Wink
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: KK-700 358. Gęś po polsku
« Odpowiedz #54 : 2016-03-15, 12:07:05 »

A ja właśnie zajadam pasztet gęsio-wołowy, jeszcze ciepły dostałem od teściowej. Very Happy
Pyszny, z majonezem i plastrami cebuli, mniam. Cool
Zapisane
Strony: 1 2 [3] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.043 sekund z 20 zapytaniami.