Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ech, Ameryka. Kociołek jakich mało. Podążyłem ku "misji faraon", poprzedzającej propozycję wymiany handlowo-zdawczej i ... olrajt.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kiepsko z tym opty-kanałem! Tylko 350tys. wyświetleń w pięć lat. Szkoda, bo tyle fajnego do obejrzenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo ciekawe...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Małgosiu. To nie jest coś osobistego- przecież. Każdy optymalny, dostępnymi środkami, znosi tę upragnioną pomoc. Na przykład ja osłaniam swoim autorytetem wiele inicjatyw, aby uchronić je przed tzw. "optybetonem", stoję w swym postanowieniu jak przysłowiowy mur, czy chociażby kołek w płocie, ale stoję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No patrz! A ja Krzyśka nie mogę namówić na niesienie optypomocy, choć kanał Doktora na YT poprowadziłby pewnie perfekcyjnie, patrząc po https://www.youtube.com/user/DarkKrzys , bo w półtora roku dorobił się dzieciak 75tys. wyświetleń! A do tego miałby tyle niepublikowanych materiałów z Dziadkiem! Miodzio, ale nic z tego...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Małgosiu. To nie jest coś osobistego- przecież. Każdy optymalny, dostępnymi środkami, znosi tę upragnioną pomoc. Na przykład ja osłaniam swoim autorytetem wiele inicjatyw, aby uchronić je przed tzw. "optybetonem", stoję w swym postanowieniu jak przysłowiowy mur, czy chociażby kołek w płocie, ale stoję. Dr Murek
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No patrz! A ja Krzyśka nie mogę namówić na niesienie optypomocy, choć kanał Doktora na YT poprowadziłby pewnie perfekcyjnie, patrząc po https://www.youtube.com/user/DarkKrzys , bo w półtora roku dorobił się dzieciak 75tys. wyświetleń! A do tego miałby tyle niepublikowanych materiałów z Dziadkiem! Miodzio, ale nic z tego... Za dużo miodku to miażdżyca
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Kiepsko z tym opty-kanałem! Tylko 350tys. wyświetleń w pięć lat. Szkoda, bo tyle fajnego do obejrzenia. Widocznie najlepszym trzeba się delektować.....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiepsko z tym opty-kanałem! Tylko 350tys. wyświetleń w pięć lat. Szkoda, bo tyle fajnego do obejrzenia. Widocznie najlepszym trzeba się delektować.....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Małgosiu. To nie jest coś osobistego- przecież. Każdy optymalny, dostępnymi środkami, znosi tę upragnioną pomoc. Na przykład ja osłaniam swoim autorytetem wiele inicjatyw, aby uchronić je przed tzw. "optybetonem", stoję w swym postanowieniu jak przysłowiowy mur, czy chociażby kołek w płocie, ale stoję. Dr Murek Raczej ... "Kołcio".
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Małgosiu. To nie jest coś osobistego- przecież. Każdy optymalny, dostępnymi środkami, znosi tę upragnioną pomoc. Na przykład ja osłaniam swoim autorytetem wiele inicjatyw, aby uchronić je przed tzw. "optybetonem", stoję w swym postanowieniu jak przysłowiowy mur, czy chociażby kołek w płocie, ale stoję. Radziu, w rzeczy samej, śrubka jest ważna i niezbędna, a co dopiero mur, aby runęły mury....
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio! Nie ma czego żałować, Szwajcaria się zeuropeizowała... Tylko wiochy teraz są tam jeszcze fajne.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przepraszam! Do- tak miało być!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zaraz będzie wzbogacał, jak tylko przerwa szkolna się zacznie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pracowity Chłopak za... Dziadkiem...
|
|