Gavroche
|
A jeśli chodzi o 6 pytanie- ktoś pomorze?
Z Pomorza jest tu Renia, szefowa pomorskich optymalnych Ja bym uzyl kokosowego oleum i zewnetrznie i wewnetrznie. Na wąsy?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na wasy to wylacznie kurze gowno i miod. Smaruje sie warge od spodu kurzym gownem, bo ono wypycha wlosy a z wierzchu miodem, bo miod wyciaga. Podobno dziala 100%
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Z Pomorza jest tu Renia, szefowa pomorskich optymalnych Ja bym uzyl kokosowego oleum i zewnetrznie i wewnetrznie. Czyli ...., jednak na czymś się znasz!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z Pomorza jest tu Renia, szefowa pomorskich optymalnych Ja bym uzyl kokosowego oleum i zewnetrznie i wewnetrznie. Przestań, bo o śrucie zacznę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na wasy to wylacznie kurze gowno i miod. Smaruje sie warge od spodu kurzym gownem, bo ono wypycha wlosy a z wierzchu miodem, bo miod wyciaga. Podobno dziala 100%
Logiczne.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal23l
Go
|
Powiedzcie mi jeszcze jedno. Jakimi produktami najlepiej uzupełniać węglowodany. Zrobiłem sobie takie małe podsumowanie i wychodzi że powinienem zjadać ok.20g węglowodanów więcej. Najlepiej, aby produkt był tani oraz treściwy(dużo węglowodanów w produkcie). Co polecacie?
ps. Ryż odpada?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Podbijam stawke o 20g=piwko Brok w Netto po ~2.50
|
|
|
|
|
|
|
michal23l
Go
|
Słodycze i piwo odpadają.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale widać, że dla fanatyków zdrowego odżywiania cukier straszniejszy niż tłuszcz zaczyna się robić, bo zamienili jedno z drugim!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Owoce...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słodycze lepsze niż zboże.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Owoce... ... suszone, znaczy w tym leśne. *
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na susze owocowe trzeba bardzo uważać, bo cukier się zagęszcza!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozumem, ale się jeszcze nie krystalizuje. * I niektóre śrutowalną pestkę mają. *
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kromka chlebka i problem z głowy - nie cukier, nie piwo, nie owoce, a ile radochy i jaka ulga.
|
|
|
|
|
|
|
|
michal23l
Go
|
A co wy powiecie na śliwki suszone?