Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Robienie masy- kilka pytań (Przeczytany 171007 razy)
|
Gavroche
|
Nie mow Maestro,ze taki stary jestes..... Automaty to klasyka lat 90 No stary, ale się nie czuję Automaty? No proszę Cię, poruszające się góra-dół-bok piksele Miałem wtedy wymagające treningi i szkołę, a w wolnym czasie łaziłem ze słoikiem i siatką po bajorach. Kolega, teraz wielki informatyk, wymógł na mnie obietnicę, że kiedyś zacznę grać, ale obiecałem, że dopiero jak gry osiągną jakość filmów fabularnych, więc mam jeszcze czas Uważam to za stratę czasu, ale wiem, że np. antyterroryści grają w strzelanki typu FPS, a piloci w walki powietrzne, więc jakieś tam pobudzanie OUN jest. Ale wiesz, na "nie lubię" nie ma rady
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Stary czlowiek z ciebie w takim razie, pierwsze gry na automaty to u mnie okolice 83-84 a ty juz miales treningi.....znaczy sie zmiana kodu na 50 sie za rogiem czai?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
nie pogardzilbym taka zabawka. Moja ulubiona gra, w kt juz nie gram Live for speed www.vnd.youtube:Cqg5vE3she4?vndapp=youtube_mobile&vndclient=mv-google&vndel=watch
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Stary czlowiek z ciebie w takim razie, pierwsze gry na automaty to u mnie okolice 83-84 a ty juz miales treningi.....znaczy sie zmiana kodu na 50 sie za rogiem czai? Nie, jeszcze przed 40, a treningi zacząłem w '85, jako 9-latek, przez 4 lata był to koń z łękami, potem PC Wolałem żaby, niż piwo i baby
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Stary czlowiek z ciebie w takim razie, pierwsze gry na automaty to u mnie okolice 83-84 a ty juz miales treningi.....znaczy sie zmiana kodu na 50 sie za rogiem czai? Nie, jeszcze przed 40, a treningi zacząłem w '85, jako 9-latek, przez 4 lata był to koń z łękami, potem PC Wolałem żaby, niż piwo i baby Dmuchales chociaz te zaby przez slomke
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Stary czlowiek z ciebie w takim razie, pierwsze gry na automaty to u mnie okolice 83-84 a ty juz miales treningi.....znaczy sie zmiana kodu na 50 sie za rogiem czai? Nie, jeszcze przed 40, a treningi zacząłem w '85, jako 9-latek, przez 4 lata był to koń z łękami, potem PC Wolałem żaby, niż piwo i baby Dmuchales chociaz te zaby przez slomke Nie niszczyłem przyrody bez potrzeby Poza tym kolega kiedyś dmuchał samicę ropuchy szarej pełną jaj i mu ten skrzek przez słomkę się cofnął Takiego pawia to w żadnym ogrodzie nie widziałem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Stary czlowiek z ciebie w takim razie, pierwsze gry na automaty to u mnie okolice 83-84 a ty juz miales treningi.....znaczy sie zmiana kodu na 50 sie za rogiem czai? Nie, jeszcze przed 40, a treningi zacząłem w '85, jako 9-latek, przez 4 lata był to koń z łękami, potem PC Wolałem żaby, niż piwo i baby Spoko, mozna miec wszystko naraz ale od biedy potrafie zrozumiec, choc kolegow, ktorzy nie grali na automatach uwazalem zawsze za nieco uposledzonych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Stary czlowiek z ciebie w takim razie, pierwsze gry na automaty to u mnie okolice 83-84 a ty juz miales treningi.....znaczy sie zmiana kodu na 50 sie za rogiem czai? Nie, jeszcze przed 40, a treningi zacząłem w '85, jako 9-latek, przez 4 lata był to koń z łękami, potem PC Wolałem żaby, niż piwo i baby Spoko, mozna miec wszystko naraz ale od biedy potrafie zrozumiec, choc kolegow, ktorzy nie grali na automatach uwazalem zawsze za nieco uposledzonych Oni Ciebie pewno też
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, ale kto sie przejmuje zdaniem uposledzonych?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Ale bajer, takim czymś bym się chętnie przejechał. Chociaż jeszcze lepiej by było w okularach 3D.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tak, ale kto sie przejmuje zdaniem uposledzonych? Wszyscy. Choćby Einsteina czy Hawkinga.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Też bardzo miło wspominam erę automatów. Gier często nie wymieniano więc takiego streeta opanowywało się do perfekcji i za żetona, przechodziło się mniej udolnym graczom lub grało na kasę "na perfekty". Pamiętam, że jeszcze w technikum tam zaglądałem ale już tylko na pinballe.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Teraz takie automatum jakoby z wszystkimi automatami na MAME skonstruować sobie można w domu. Do tego zamknąć szczelnie w pomieszczeniu, nakopcić papierochów i voila!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na papierochy jest akcyza, może coś tańszego jako substytut, wilgotna skarpeta?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba, że to akurat pensjonariusze oddziału laryngologicznego.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Teraz takie automatum jakoby z wszystkimi automatami na MAME skonstruować sobie można w domu. Do tego zamknąć szczelnie w pomieszczeniu, nakopcić papierochów i voila! ja ciagle gram w te gry na MAME32 super sprawa, zgromadzilem tego pare tysiecy i zasuwam sobie po kolei Street Fighter II Turbo Ultimate Edition i jest zabawa na 2 pady na cale dnie pamietam prawie wszystkie ciosy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3] 4
|
|