Autor
|
Wtek: Ale z niego ziółko... (Przeczytany 36087 razy)
|
|
Gavroche
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja czarnuszkę jadłam niedawno (i w ogóle widziałam) pierwszy raz - w kapuście kiszonej zasmażanej. Myślałam najpierw, że to jest kminek...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie znam. Zaraz dołączę ją do katalogu... Dopiero teraz widzę, jak ja mało wiem o ziołach....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem. Sześciotygodniową kurację można przeboleć
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czosnek i cebule wcinam na codzien, czaber rowniez, bo to polski "odpowiednik" balkanskiej czubrycy, ktory jest wlasciwie skladnikiem niemal kazdej czubrycy jaka sie u nas w pl sprzedaje. Czubryca potrafi magicznie zmieniac i ulepszac smak wielu potraw, ja uwielbiam niemal do wszystkiego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem. Sześciotygodniową kurację można przeboleć Brzydki zapach? Z ust, czy ciało wydziela inną (capie kozłem? ) woń?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem. Sześciotygodniową kurację można przeboleć Brzydki zapach? Z ust, czy ciało wydziela inną (capie kozłem? ) woń? Oddech, pot, mocz i pewno inne wydzieliny i wydaliny, charakterystycznie zajeżdża capem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem. Mam..."U niektórych osób pod wpływem przetworów z kozieradki pot i łój przybiera kozi zapach."
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem. Sześciotygodniową kurację można przeboleć Brzydki zapach? Z ust, czy ciało wydziela inną (capie kozłem? ) woń? Oddech, pot, mocz i pewno inne wydzieliny i wydaliny, charakterystycznie zajeżdża capem Jeśli używa się jej w małych ilościach - jako przyprawę - to chyba takich skutków nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem. Sześciotygodniową kurację można przeboleć Brzydki zapach? Z ust, czy ciało wydziela inną (capie kozłem? ) woń? Oddech, pot, mocz i pewno inne wydzieliny i wydaliny, charakterystycznie zajeżdża capem Jeśli używa się jej w małych ilościach - jako przyprawę - to chyba takich skutków nie ma... Raczej nie, ja jadłem 2 łyżeczki pasty (zmielone nasiona plus oliwa) 2 razy dziennie. Po tygodniu już od siebie czułem, a po dwóch się przyzwyczajałem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kol. cooleś jeszcze nie pisał na dobrychdzieciach, że pomorska baronowa optymalnych, nie dość że śrutuje, to jeszcze ziołami się próbuje rotować przed zgubnymi skutkami diety? Oj cooleś popraw się, bo zaproszenia do Ostrzyc na szkolenie unijne z zakresu DO nie dostaniesz... Też już tym się niepokoiłam... Coś ten Cooleś kuleje... W ogóle to on jest zgorzkniały jak ten piołun...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem. Sześciotygodniową kurację można przeboleć Brzydki zapach? Z ust, czy ciało wydziela inną (capie kozłem? ) woń? Oddech, pot, mocz i pewno inne wydzieliny i wydaliny, charakterystycznie zajeżdża capem Jeśli używa się jej w małych ilościach - jako przyprawę - to chyba takich skutków nie ma... Raczej nie, ja jadłem 2 łyżeczki pasty (zmielone nasiona plus oliwa) 2 razy dziennie. Po tygodniu już od siebie czułem, a po dwóch się przyzwyczajałem Efekt był widoczny w postaci przyrostu masy mięśniowej?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cebulę lubię, dziś sobie zjem A czarnuszkę kiedyś jadłem, zmieloną i wymieszaną z oliwą z oliwek wierząc, że pomoże przybrać na wadze, ale do kozieradki (której jeszcze nie masz) jej daleko pod tym względem Kozieeeeradke lubiem i ładnie pachniem. Sześciotygodniową kurację można przeboleć Brzydki zapach? Z ust, czy ciało wydziela inną (capie kozłem? ) woń? Oddech, pot, mocz i pewno inne wydzieliny i wydaliny, charakterystycznie zajeżdża capem Jeśli używa się jej w małych ilościach - jako przyprawę - to chyba takich skutków nie ma... Raczej nie, ja jadłem 2 łyżeczki pasty (zmielone nasiona plus oliwa) 2 razy dziennie. Po tygodniu już od siebie czułem, a po dwóch się przyzwyczajałem Efekt był widoczny w postaci przyrostu masy mięśniowej? Ogólnego wzrostu masy ciała raczej. Ważyłem z 75kg, a chciałem więcej, po dwóch miesiącach waga pokazywała +5kg i siła na treningach rosła. Dawniej kozieradkę podawano zabiedzonym zwierzętom domowym na ogólne wzmocnienie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kol. cooleś jeszcze nie pisał na dobrychdzieciach, że pomorska baronowa optymalnych, nie dość że śrutuje, to jeszcze ziołami się próbuje rotować przed zgubnymi skutkami diety? Oj cooleś popraw się, bo zaproszenia do Ostrzyc na szkolenie unijne z zakresu DO nie dostaniesz... Też już tym się niepokoiłam... Coś ten Cooleś kuleje... W ogóle to on jest zgorzkniały jak ten piołun... Pewnie mu chomąto uwiera...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|