Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Pytanie do Admina (Przeczytany 42898 razy)
|
|
renia
|
A jak ktoś gra znaczonymi, to co z takim zrobić? Wypada z gry...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko nie likwiduj konta, może to Anasio z kolegami usuwają posty, w których się niunio ośmieszył? Gavro, widzę Cię, jeszcze Cię widzę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko nie likwiduj konta, może to Anasio z kolegami usuwają posty, w których się niunio ośmieszył? Gavro, widzę Cię, jeszcze Cię widzę. Póki życia, póty nadziei... Ciekawe jednak co się chłopakom popitoliło w Kawiarence?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystko w swoim czasie się wyjaśni, jak zawsze, jak zawsze...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...na pewno...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Ja tam furiatem czy cholerykiem nie jestem i póki co kawele w domu wypije.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja też nie mogę napić się kawy w kawiarence -- od wczoraj.
Jukor. Mam dobrą wiadomość, mimo tego żeś Uchodźca. Kryterium demokratycznego podziału nie jest liczba postów, to przecież tylko moja, przykładowa insynuacja. No popa teraz. Nałogowcom kawa jest potrzebna do w miarę zrównoważonego bytu, niech KOCSują, bowiem co zrobisz, kopiko nakarzesz sysać? Tu, w Centrum Informacji pozostali Użytkownicy mogą w dalszym ciągu, o d p o w i e d z i a l n i e kształtować, w tym sobie, odzyskaną świadomość, że MOGĄ! Zadowolony!
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Zaraz uchodźca. Nie lepiej Europejczyk! Ja tak mam, że żadne nałogi mną rządzić nie będą Jak stwierdzam, że coś mnie za bardzo pociąga, to odstawiam na boczny tor. Radziu - cieszę się zawsze z tego, co mam. Także zadowolony
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
No jakiś czas...ale do tej pory to w takim dużym rozkroku. A to taka niewygodna pozycja. Co prawdą dzieci już nie planuję, ale kolana niech będą bliżej siebie. A tak bardziej na poważnie, to zameldowałem się na stałe w NL. Sporo ostatnio u mnie się działo. Zmieniłem miejsce pracy i pracodawcę, dlatego trochę nieobecny tu byłem. Mam nadzieję, że zostanę usprawiedliwiony
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Marnotrawstwo nie wskazane
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany. Wobec tego usuwam konto, życząc Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj.... Trzymajcie sie cieplo No bez jaj wiadomo chociaz o co chodzi?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
wiadomo chociaz o co chodzi?
Chodzi o to, że miała być noworoczna zmiana, a wyszła kaszna, bo mi się kliknęło nie tam gdzie trzeba, ale pracuję nad tym felerem, żeby wszystko wróciło do normy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak myslalem, wiele forek od wczoraj przechodzi zmiany, wiekszosc w bolach na gorsze szkoda, ze grenis sie wykapal w goracej wodzie i zamiast poczekac na jakies oficjalne dementi skasowal konto
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Zamiast kąpać się w gorącej wodzie lepsza jest postawa morsa... I dobrze, że się wyjaśniło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
szkoda, ze grenis sie wykapal w goracej wodzie i zamiast poczekac na jakies oficjalne dementi skasowal konto Zawsze może wrócić, a ja trochę skołowany byłem expanderami, megamajtami, łączami i tak wyszło. Do tego tak chciałem ustawić Forum, aby się samo pilnowało i nie zauważyłem, i tej zmiany.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|