grenis
Go
|
Czy forum dzisiaj dziala poprawnie? Pytam, bo nie widze/nie mam dostępu do kawiarenki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Grenis i "w ogóle". To nie jest coś osobistego!- ale może jest taka opcja w ustawieniach, aby ... "metodą łagodnej perswazji" zachęcić do większej aktywności na zacnym Forum <tysięczników. Na przykład. Wybory wkrótce, a narzekać "po szkodzie", to każdy, w tym gupi, potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Spoko, nauczę się spamować, to nie może być przecież aż takie trudne
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany. Wobec tego usuwam konto, życząc Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj.... Trzymajcie sie cieplo
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak istotna sprawa powinna być jak najszybciej wyjaśniona. Czy to jest wina usterki technicznej, czy celowe działanie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany. Wobec tego usuwam konto, życząc Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj.... Trzymajcie sie cieplo Wyciągnąłeś pochopne wnioski. Jeżeli jesteś Optymalny, to o Twoją w r a ż l i w o ś ć jestem spokojny. Uwaga! Długo byłeś tu Użytkownikiem, dobę, tydzień, miesiąc, rok, dłużej? ... Admin był, jest i będzie cierpliwy, ale rozumie, że ..., że tutu ... potrzeba. "Gości" jest już ponad 42 tysiące. Tak istotna sprawa powinna być jak najszybciej wyjaśniona. Czy to jest wina usterki technicznej, czy celowe działanie... renia, już!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany. Wobec tego usuwam konto, życząc Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj.... Trzymajcie sie cieplo Grenis , no co Ty? W gorącej wodzie kąpanyś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Strrrrrrasznie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uważam, że zawsze powinno się "grać w otwarte karty"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak ktoś gra znaczonymi, to co z takim zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Ja też nie mogę napić się kawy w kawiarence -- od wczoraj.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja też nie mogę napić się kawy w kawiarence -- od wczoraj.
Tylko nie likwiduj konta, może to Anasio z kolegami usuwają posty, w których się niunio ośmieszył?
|
|
|
|
|
|
|
|