grenis
Gość
|
Czy forum dzisiaj dziala poprawnie? Pytam, bo nie widze/nie mam dostÄpu do kawiarenki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Grenis i "w ogĂłle". To nie jest coĹ osobistego!- ale moĹźe jest taka opcja w ustawieniach, aby ... "metodÄ
Ĺagodnej perswazji" zachÄciÄ do wiÄkszej aktywnoĹci na zacnym Forum <tysiÄcznikĂłw. Na przykĹad. Wybory wkrĂłtce, a narzekaÄ "po szkodzie", to kaĹźdy, w tym gupi, potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
|
Spoko, nauczÄ siÄ spamowaÄ, to nie moĹźe byÄ przecieĹź aĹź takie trudne
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany. Wobec tego usuwam konto, ĹźyczÄ
c Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj....  Trzymajcie sie cieploÂ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak istotna sprawa powinna byÄ jak najszybciej wyjaĹniona. Czy to jest wina usterki technicznej, czy celowe dziaĹanie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany. Wobec tego usuwam konto, ĹźyczÄ
c Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj.... Trzymajcie sie cieplo WyciÄ
gnÄ
ĹeĹ pochopne wnioski. JeĹźeli jesteĹ Optymalny, to o TwojÄ
w r a Ĺź l i w o Ĺ Ä jestem spokojny. Uwaga! DĹugo byĹeĹ tu UĹźytkownikiem, dobÄ, tydzieĹ, miesiÄ
c, rok, dĹuĹźej? ... Admin byĹ, jest i bÄdzie cierpliwy, ale rozumie, Ĺźe ..., Ĺźe tutu ... potrzeba. "GoĹci" jest juĹź ponad 42 tysiÄ
ce. Tak istotna sprawa powinna byÄ jak najszybciej wyjaĹniona. Czy to jest wina usterki technicznej, czy celowe dziaĹanie... renia, juĹź!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
c Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj....  Trzymajcie sie cieplo Grenis , no co Ty? W gorÄ
cej wodzie kÄ
panyĹ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Strrrrrrasznie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
UwaĹźam, Ĺźe zawsze powinno siÄ "graÄ w otwarte karty"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak ktoĹ gra znaczonymi, to co z takim zrobiÄ?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
Ja teĹź nie mogÄ napiÄ siÄ kawy w kawiarence -- od wczoraj.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja teĹź nie mogÄ napiÄ siÄ kawy w kawiarence -- od wczoraj.
Tylko nie likwiduj konta, moĹźe to Anasio z kolegami usuwajÄ
posty, w ktĂłrych siÄ niunio oĹmieszyĹ?
|
|
|
|
|
|
|
|