Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Pytanie do Admina (Przeczytany 42899 razy)
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Powiedziano: po jajach ich poznacie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...w Biblii...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A wiadomo dokladnie kiedy dr Zieba stanie sie prezesem OSO?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mnie się dziś ulotniła poczta ze skrzynki e-mail, kompletna. Kontakty też. Będzie nowa... czy jakoś tak. Ale i nieporozumienia będą Tereso. Pewnie to jest teraz gówno warte, ale odkopałem naszą korespondencję. From: pagaj To: Teresa Sent: Friday, February 19, 2010 8:39 PM Subject: Re: Co się stało? Proszę mi wybaczyć, że zniknąłem po "angielsku", ale to z pewnością nie jest efekt nudy i nie ma związku z Naszym forum dr.Kwaśniewski. To problemy bardzo osobiste i myślę, że odezwę się jeszcze. Jeszcze raz przepraszam i łączę ukłony, a także pozdrowienia dla Pani i pozostałych forumowiczów Radzio. Życzysz sobie, abym przesłał też Twoje zapytania?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Radzio,
może Pan przesłać mi zawartość całej mojej skrzynki, to co w niej było, wraz z kontaktami. Albo - zwyczajnie - dostęp do niej. Bawić się zaś dobrze jest na własny temat, Inaczej żart przestaje nim być. Może nie nowina?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio,
może Pan przesłać mi zawartość całej mojej skrzynki, to co w niej było, wraz z kontaktami. Albo - zwyczajnie - dostęp do niej. Bawić się zaś dobrze jest na własny temat, Inaczej żart przestaje nim być. Może nie nowina?
Nie nowina. Z pani powodu nie jest mi jednak smutno, a współczucia ma pani dostatek, po co przelewać pełną czarę. Czy tak może być? Czy jednak powinno mi być smutno? Mam wybór? Kobieto miła! Nie mogę! Mam słownie dwa maile od Ciebie i pińć od renia, dobrowolnie do mnie wysłanych w tamtym okresie. W żadnym z nich nie było nawet wzmianki o skrzynce oraz o tym, że mam ją przechowywać. Z kontaktami jest podobnie, mam dwa i oba są tu powszechnie znane, lubiane i w ogóle- renia i Teresa Stachurska. A przy okazji, zdrowia, obu "kontaktom" bezinteresownie życzę, gdyż ... ja właśnie dzięki DO własne odzyskałem i tylko taką informacją mogę się podzielić zarówno z panią, jak i z renia. Gorąco obu paniom dietę proponowaną przez Przyjaciela mojego polecam- DO praktycznego zastosowania. P.s. I Nie odczepię się. P.s. II Zabawne, ale zamieściłem treść listu właśnie na mój temat. Listy z przyjemnością odeślę, są bardzo pouczające.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do transgenicznego ryżu ewentualnie Dot. pouczające.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Witaj grenis.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio,
Czy adres mailowy, ten z przed pięciu lat, jest nadal aktualny, Tereso?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Witaj grenis. Przecież to nie z mojego powodu awansowałeś siebie na Drugorocznego. Radzio,
Czy adres mailowy, ten z przed pięciu lat, jest nadal aktualny, Tereso? Ech, Ci drugoroczni- drażliwi tacy. Foch za fochem.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany. Wobec tego usuwam konto, życząc Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj.... Trzymajcie sie cieplo Nara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|