|
renia
|
Moje dzisiejsze... Z przepisu na pączki wyśmienite... http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=97Oczywiście bez powideł, ale daję do smaku otartą skórkę z cytryny... Pyszne... Połowę już rozdałam. Taka porcja wyszła z połowy ilości (wagi) składników co w przepisie. Cukru jest niemało, ale to sypał mój mąż na szczęście tylko z jednej strony.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Pyszne... Połowę już rozdałam. A ja wyrzuciłem połowę, bo nie znalazłem jelenia . Bo mi za dużo munki nie smakuje. Też z pół roku temu robiliśmy, też ładnie wyglądały .
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Na ciepło parę zjadłem, na zimno już nie smakowały. Na łoju są twarde jak skała po wyjęciu z lodówki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasze nie leżały w lodówce, wszystkie poszły wczoraj...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
wszystkie poszły wczoraj...
Na taki mróz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
tak wyszło...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wczoraj rano, gdy Zosia wciągnęła kilka placków ser-jaj na łoju to dopiero dziś czyli za 24 godz odzyskała apetyt. Jakoś wyjątkowo dużo wypiły łoju. Z 400 gr . Je się, smaczne są i nie czujesz ilości tej . Ja tam zarzuciłem jeszcze pasztet z tarniną później. Te faworki też się nasączają dużo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A skąd ten łój macie? Czy już kiedyś pisałeś, że sporo kilometrów po te "różności'' jeździcie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A skąd ten łój macie? Czy już kiedyś pisałeś, że sporo kilometrów po te "różności'' jeździcie... i nic się nie zmieniło. Raz na pół roku przywożę sporo ''towaru '' po 2,49 zł za kg i przetapiamy w słoiki. Oczywiście mam po drodze, nie jadę specjalnie. Nie wyobrażam sobie frytek czy placków ziemniaczanych na czymś innym niż łój. Właśnie jestem po pysznych frytkach , z keczapem. Zosia dobrała pasztetu do tego. A ja nie .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mam zdania, gdyż łoju nie próbowałam... Łoj jaka ja biedna...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Łój jak to łój, bez smaku...
|